Els amants de la música electrònica tenen una cita ineludible aquest cap de setmana. Al Parc del Fòrum se celebra la cinquena edició del festival DGTL Barcelona, amb més de 30.000 assistents. Els quatre escenaris que té el festival s’han omplert aquest divendres i dissabte de música electrònica, barrejant artistes locals i internacionals.

Un dels plats forts del festival són els seus “backs to backs”, on uneixen propostes musicals que en principi semblarien que estan als antípodes però que juntes acaben oferint una sessió única. Enguany, ha estat el cas de Recondite i Marcus Worgull o Tiga i Dubfive. El festival també destaca per la gran presència femenina en el cartell, amb figures de renom a Europa com Chalotte Witter, Sonja Moonear o ANNA.

Un festival que aposta per la sostenibilitat

A més, DGTL aposta per la sostenibilitat. Es presenta com un festival vegetarià, lliure d’ampolles de plàstics i amb iniciatives que busquen conscienciar als assistents sobre la importància de la sostenibilitat. A més, no fan servir cap mena de generador elèctric i punxen la llum pública de la ciutat.