Dilluns, 2 de setembre: aquesta és la data esperada pels seguidors de l’artista i compositora nord-americana, Billie Eilish, que podran veure-la actuar -amb totes les entrades exhaurides- al Palau Sant Jordi, dins la seva gira mundial per presentar el seu àlbum ‘When we fall asleep, where do we go?’. Dimarts 3 de setembre, Eilish farà parada a Madrid.

Eilish, recentment premiada amb el Video Music Awards de MTV 2019 i amb només 17 anys, ha arrasat amb la seva música d’electropop i indielectrònica, amb tocs volgudament foscos i fantasmals que afageix en alguns dels seus temes. El seu primer “single”, ‘Ocean Eyes’, va rebre molt bones crítiques el 2016 i des de llavors, Eilish ha aconseguit la primera posició d’un munt de llistes d’èxits internacionals. Ara la gira la consolida amb la presentació del que és el seu primer disc. L’artista va ser a Barcelona no fa ni un any, al Sant Jordi Club.

Artista convidat

Serà MadeinTYO. El raper criat a Tòquio i afincat a Atlanta presentarà les cançons del seu primer llarg, Sincerely, Tokyo, que l’han situat entre les noves veus a seguir de la generació Souncloud al hip hop nord-americà.

  • Horaris:

18:30 h – Obertura de portes
20:00 h – MadeinTYO
21:10 h – Billie Eilish