Zoo al escenari de la platja del Bogatell Mercè 2023

(ACN) Zoo ha transformat la platja del Bogatell en una gran pista de ball en la primera nit de les Festes de la Mercè 2023 a l’Escenari Mediterràniament. Els valencians han ofert un concert amb ritmes contundents que han fet saltar als milers de persones que s’han acostat a l’actuació, que ha arrencat amb el rap i el pop electrònic del barceloní Boye i el pop en català de Ginestà. La cantant Vicco ha estat l’encarregada de tancar la sessió. En total, més de cinc hores de rap, pop, electrònica, rock i ska. Quan ha acabat el concert de Boye ha tingut lloc l’espectacle de drons ’30 anys Vila Olímpica’.

El barceloní Boye i un espectacle de drons

El barceloní Boye, nom artístic del creador escènic, actor i cantant David Menéndez, ha donat el tret de sortida a la nit amb el seu estil, que barreja rap, electrònica, música disco, pop i rock alternatiu. El cantant ha interpretat alguns dels seus temes més coneguts com ‘Chocotetas’, ‘Nirbunjatis’ o ‘Veni vidi vici’, cançó que s’ha convertit en una de les més intenses de l’actuació.

Boye ha animat el públic a ballar, a gaudir de l’actuació, mentre anava presentant alguns dels temes més recents, com per exemple ‘Na’.

Després d’acabar el concert de Boye ha tingut lloc l’espectacle de drons ’30 anys Vila Olímpica‘, en què s’ha vist al cel com uns drons recreaven les formes de diversos animals.

El pop català de Ginestà

El grup Ginestà ha estat el grup següent que ha pujat a l’escenari per oferir el seu pop en català amb sons experimentals i folk. El grup ha fet repàs d’algunes de les seves cançons com les més populars ‘Estimar-te com la terra’, ‘L’Eva i la Jana’ o les més recents, amb una base més electrònica, ‘De tot el món’ o ‘Em bategues’, avançament del pròxim disc que preveuen publicar al començament del 2024.

Zoo repassa els seus grans èxits

A les dotze de la nit, ha pujat a l’escenari Zoo, que ha fet saltar el públic amb la seva barreja de rap, breakbeat, rock i ska amb ritmes electrònics. El grup ha fet un repàs també dels grans èxits com ‘Tir al ninot’, ‘Ventiladors’, ‘Llepolies’, ‘Sereno’ o ‘Tobogan’.

“Bona nit, Barcelona. Bona nit, Catalunya. Bona nit, Països Catalans”, ha saludat el cantant Toni Sánchez (Panxo), que ha celebrat poder tocar a les festes de la Mercè.

La barcelonina Vicco ha estat l’encarregada de tancar la primera nit musical de la Mercè amb el seu estil electrònic.

Què vols saber de les Festes de la Mercè 2023?