La cobertura més exhaustiva de les festes de la Mercè 2023 la tens disponible, com sempre, a través de tots els canals de betevé. Del 22 al 25 de setembre, cada dia, gaudeix en directe del més destacat de la Festa Major de Barcelona a la televisió, el web, l’app, el canal de YouTube i l’OTT laxarxa+: el pregó, el Toc d’inici, les dues jornades castelleres, els concerts i el més destacat de les activitats de la Mercè de dia.

A continuació et detallem tots els actes de la Mercè 2023, que pots seguir en directe a betevé.

La Mercè a betevé

Divendres, 22 de setembre 

18.30 h | Pregó de la Mercè, amb Najat el Hachmi 

Des del Saló de Cent. Amb Eva Arderius i Marc Garcia. 

El pregó de la Mercè dona tret de sortida a la Festa Major de Barcelona. 

20 h | Toc d’inici  

Des de la plaça de Sant Jaume 

Seguici popular i Ministrils de Camí Ral. Amb gegants, bèsties i entremesos del Seguici popular, trabucaires, diables, esbarts i focs d’artifici. Amb comentaris de Rafel Luján i Amadeu Carbó.  

21.15 h  | Especial ‘Habitació 910’, amb els concerts de Simona, Maricas-Joven de la Perla i Luna Ki. Buhos i The Sants.

Des del Moll de la Fusta i Menéndez y Pelayo. Amb Jordi Chicletol i Alvie.

Un ‘Habitació 910’ especial BAM, amb l’emissió dels concerts íntegres de Simona (22.30 h), Maricas-Joven de la Perla (23.45 h ) i Luna Ki (1.30 h). També s’inclouran entrevistes i connexions en directe amb els concerts de l’escenari de Menéndez y Pelayo. 

Al web en directe: Els concerts íntegres de Buhos (21 h) i The Sants (01 h).

Dissabte, 23 de setembre  

12 h | Diada històrica castellera de la Mercè 

Des de la plaça de Sant Jaume. 

Jornada castellera dedicada a les colles convidades de fora de la ciutat: els Minyons de Terrassa i la Colla Joves Xiquets de Valls. Tampoc no hi faltaran els Castellers de Barcelona, amfitrions de la festa. En coproducció amb la XAL, comentaran la diada els especialistes en castells Pep Ribes, Toni Comas, Rafel Luján i Meritxell Hernández. 

18 h | ‘btv directe’: correfoc i altres espectacles

Connexions en directe amb el més destacat de les activitats de la Mercè de dia des de diversos punts de Barcelona. Amb Marcos Arizmendi i Sandra Mestres.

Veurem el correfoc de la Mercè, i connectarem amb el Parc Estació del Nord, el castell de Montjuïc, el Parc de l’Aqüeducte, la platja del Bogatell i l’avinguda de la Catedral.

21 h | Concerts Mercè: Rumba All Stars (22 h) i Lalo Limited Orchestra (0 h) 

Des de l’avinguda de la Catedral i Menéndez y Pelayo. Amb Clara Vera.

Emissió dels concerts íntegres de Rumba All Stars (22 h) i Lalo Limited Orchestra (0 h). Amb connexions en directe amb els concerts de Triquell i Lildami des de Menéndez y Pelayo.  

Diumenge, 24 de setembre  

12.30 h | Seguici i diada castellera de colles locals 

Des de plaça de Sant Jaume. 

Amb la participació de les vuit colles castelleres de la ciutat: Castellers de Barcelona, Castellers de Sants, Castellers de la Vila de Gràcia, Castellers del Poble Sec, Castellers de la Sagrada Família, la Jove de Barcelona, Castellers de Sarrià i la Colla Castellera de l’Esquerra de l’Eixample. 

En coproducció amb la XAL, comentaran la diada els especialistes en castells Pep Ribes, Rafel Luján i Meritxell Hernández. 

18 h | ‘btv directe’: cavalcada de la Mercè i altres espectacles

Connexions en directe amb el més destacat de les activitats de la Mercè de dia des de diversos punts de Barcelona.  Amb Marcos Arizmendi i Sandra Mestres.

Podrem veure la cavalcada de la Mercè, i connectarem amb el Parc de l’Estació del Nord, el Parc de Joan Miró i l’Oasi MAC, el Palauet Albéniz i l’avinguda de la Catedral.

21 h | Concerts Mercè: Mil veus per a Víctor Jara (22 h) i Gogol Bordello (0 h)

Des de l’avinguda de la Catedral, emissió en directe del concert íntegre Mil veus per a Víctor Jara, d’homenatge al cantautor xilè (22 h), i Gogol Bordello (0 h). Amb connexions en directe amb el concert de Julen (21.15 h), des de Menéndez y Pelayo. Amb Clara Vera.

Dilluns, 25 de setembre  

18 h | ‘btv directe’: comparsa ‘Visca Picasso!’ i altres espectacles

Connexions en directe amb el més destacat de les activitats de la Mercè de dia des de diversos punts de Barcelona. Amb Dani Clavera i Carmen Cortés.

Des del Parc de l’Estació del Nord, el castell de Montjuïc, el Parc de Joan Miró i l’Oasi MAC, la plaça de Sant Jaume i l’Antiga Fàbrica Estrella Damm. També veurem la comparsa ‘Visca Picasso!’ a Trinitat Vella.

 0.30 h |  Piromusical.  

Què vols saber de les festes de la Mercè 2023?