correfoc infantil merce 2023

Arriba el dia del correfoc infantil de la Mercè 2023! Conegut com el correfoc dels petits, és una de les cites més esperades de la Festa Major de Barcelona. Una trentena de colles barcelonines com la Colla de Diables Infantils del Casc Antic, els Escuats de la Malèfica del Coll, les Banyetes d’Hortaels Fills de Satan del Poble-sec o les Fures de Can Baró ompliran de foc i música els principals carrers del centre.

Consulta el recorregut i l’hora del correfoc infantil de la Mercè 2023. Si has de moure’t en cotxe o bici, consulta aquí els carrers tallats.

Dia i hora del correfoc infantil de la Mercè 2023

El correfoc infantil de la Mercè es farà aquest dissabte 23 de setembre, a partir de les 18.30 h. Aquest és només un dels actes de cultura popular que es podran gaudir a la ciutat del 22 al 25 de setembre. També hi haurà desfilades de gegants, cercaviles, matinades de grallers i bastoners, sardanes o cantades d’havaneres.

Recorregut del correfoc dels petits

Per segon any, el correfoc infantil de la Mercè es farà al passeig de Gràcia, a causa de les obres de la via Laietana. El punt d’inici serà carrer del Consell de Cent, des d’allà els diables i la pirotècnia ballaran i cremaran fins a arribar a l’altura del carrer de Mallorca, on finalitzarà l’acte.

L’organització recomana veure la fi del correfoc dels petits al carrer de Mallorca, per fer-ho amb la màxima seguretat i, igualment, es podrà gaudir millor de la porta de l’infern, que tindrà lloc al carrer de Provença i que es farà tot seguit.

Més enllà de l’infantil, també hi ha el tradicional correfoc, que es farà també aquest dissabte, però a les 20 h, i també al passeig de Gràcia.

La Mercè 2023: què vols saber de les festes?