merce 2023 directe beteve

Vols seguir tot el que passa a Barcelona durant les Festes de la Mercè 2023? La programació especial de betevé et permetrà gaudir de manera simultània dels diferents escenaris que hi hauran repartits per la ciutat. Dissabte, diumenge i dilluns, podràs veure a partir de les 18 h les millors actuacions de la Mercè Arts al Carrer i també els principals actes de cultura popular amb un ampli seguiment a peu de carrer.

El correfoc, plat fort del dissabte

El passeig de Gràcia serà l’escenari del correfoc, un dels esdeveniments més espectaculars del cap de setmana. A betevé te n’oferirem el seguiment, a més de diferents connexions amb el Parc de l’Estació del Nord, on podràs gaudir d’actuacions de dansa contemporània de primer nivell. També podràs veure circ amb les propostes que es faran al Castell de Montjuïc. Una altra de les finestres que volem obrir serà al Parc de l’Aqüeducte, a Ciutat Meridiana. Allà la música i també el circ en seran protagonistes.

I si vols fer un tastet dels concerts que t’oferirem a la nit, també connectarem amb la platja del Bogatell. Allà podràs veure l’ambient en l’inici dels concerts de Sexenni i Suu.

Diumenge: la cavalcada de la Mercè

Els carrers del centre de la ciutat s’ompliran de figures de la cultura popular amb la cavalcada de la Mercè. Podràs veure de molt a prop els gegants de la ciutat amb dos equips de betevé explicant tots els detalls d’aquesta passejada tradicional. Tornarem al Parc de l’Estació del Nord per oferir-te espectacles d’aquest punt neuràlgic de les Festes de la Mercè. També trepitjarem l’eix verd del Consell de Cent que es convertirà en un gran escenari de teatre amb l’Oasi MAC.

I més propostes: El Parc de Joan Miró, el Palauet Albéniz i l’avinguda de la Catedral, on podràs gaudir del concert d’homenatge a Víctor Jara.

Dilluns torna la comparsa Picasso

La traca final de festa serà dilluns amb la comparsa Picasso. La Trinitat Vella viurà el retorn d’aquest grup amb motiu dels 50 anys de la mort de Picasso. Una cita ineludible per als amants de l’art i la cultura, perquè significarà el retorn d’una comparsa que va ser mítica durant els 80. I seguirem amb un ull posat a l’Estació del Nord, el Parc de Joan Miró. Tancarem amb connexions a la plaça de Sant Jaume i la prèvia del Piromusical de la Mercè.

Què vols saber de les Festes de la Mercè 2023?