festival jardins de pedralbes

(ACN) El Festival Jardins Pedralbes ha retornat més de 35.000 entrades que van ser venudes abans del 19 d’abril per criteris sanitaris i de seguretat en la lluita contra la covid-19. A causa dels ajornaments del certamen del 2020, van heretar en aquesta edició aforaments sense distància. De moment s’han venut ja 30.000 noves entrades amb els aforaments nous, que són més reduïts, però en els quals es manté la distància de seguretat.

El retorn de les entrades s’estan efectuant des del passat 19 d’abril i aquest dijous la majoria d’espectadors ja han rebut l’import de la devolució, ha informat el festival en un comunicat a través de les xarxes socials.

Prevenda exclusiva de 48 hores

Segons expliquen els responsables del certamen, als espectadors amb entrada se’ls va donar l’opció d’una prevenda exclusiva de 48 hores, de dimecres 21 d’abril a divendres 23, dia en el qual es va presentar tota la programació i es va obrir la venda al públic.

“Aquesta és una gestió en la qual no tenim cap benefici, ja que hem passat de tenir més de 35.000 entrades venudes a zero” expliquen des del festival. En aquest context, afegeixen que és una “gestió molt complexa tècnicament i absolutament antieconòmica però és imprescindible” per la salut en la lluita contra la pandèmia.

També expliquen que les entrades es retornen una a una perquè “el sistema no permet tornar-les de forma automàtica perquès es tracta de compres fetes fa més d’un any“.

El cartell de la novena edició

El novè Festival Jardins Pedralbes se celebrarà a partir de l’1 de juny i fins al 24 de juliol. La ballarina i coreògrafa Sara Baras serà l’encarregada d’inaugurar amb dues actuacions, l’1 i el 2 de juny. El cartell també inclou actuacions d’artistes com Love of Lesbian, Rosario, Manel, Raphael, Niña Pastori o James Rhodes.

Tots plegats formen part de la trentena d’intèrprets que actuaran al Jardins Pedralbes, entre els quals també hi ha Miguel Poveda, Aitana, Fangoria, Diego El Cigala, Rozalén, Andrea Motis, Carlos Rivera, Amaia, Alan Parsons, Nathy Peluso Miguel Ríos, la Bien Querida, Myles Sanko o Mónica Naranjo.