Aquest dijous s’ha posat punt i final a una nova edició de la 080 Barcelona Fashion, el saló de moda de la ciutat. Ha estat una altra edició atípica -amb la presentació de les col·leccions en modalitat online i sense públic-, tal com ja va passar amb la mostra del mes de setembre, a causa de la pandèmia de coronavirus.

En aquesta ocasió, l’emplaçament escollit ha estat la Casa Milà (la Pedrera), després que, en les últimes edicions, es fes des del recinte modernista de Sant Pau. En total, en aquesta ocasió, s’han presentat una vintena de col·leccions diferents repartides en els quatre dies del saló.

Von Schwarz

Paraiso, l’última col·lecció

La darrera jornada de desfilades ha arrencat amb la col·lecció de Victor Von Schwarz. L’han seguit Otrra, Is Coming i OnrushW23FH i Paraiso. També ha tingut lloc un breu discurs de cloenda a càrrec de Muntsa Vilalta, directora del Consorci de Comerç, Artesania i Moda.

Paraiso

100.000 visualitzacions al setembre

La primera edició 100 % digital de la 080 Barcelona Fashion, el mes de setembre passat, va atreure fins a 100.000 visualitzacions. El balanç d’aquesta segona edició encara haurà d’esperar. No serà fins d’aquí a uns dies que es tancarà el recompte final, tenint en compte les inscripcions en línia, l’impacte a les xarxes socials i la resta de repercussions del saló.