Sara Baras

El Festival dels Jardins de Pedralbes celebrarà novena edició a partir de l’1 de juny i fins al 24 de juliol. La ballarina i coreògrafa Sara Baras serà l’encarregada d’obrir foc. Farà dues actuacions, l’1 i el 2 de juny. També repeteixen Love of Lesbian (3 i 4 de juny), Manel (9 i 11 de juny) i Alan Parsons (12 i 13 de juliol).

La presència d’Alan Parsons contrasta vivament amb un cartell molt local, tant català com de la resta de l’estat. Així, figuren també en aquesta edició Loquillo, Rosario, Miguel Poveda, Diego el Cigala, o Andrea Motis.

Nits especials

L’actuació del 2 de juny tindrà caràcter benèfic. Serà la ‘Nit solidària Festival Jardins Pedralbes’: tota la recaptació anirà a parar al Pediatric Cancer Center Barcelona de l’Hospital Sant Joan de Déu. Hi haurà també una nit de musicals, ‘Jardins de Broadway’ el 19 de juliol, i una dedicada al ballet amb les Étoiles i Solistes de l’Òpera de París, el 23 de juliol.

Com sempre, els concerts aniran precedits de petites actuacions en dos escenaris situats a l’espai Village, que és també el d’oferta gastronòmica.