Després d’exhaurir en pocs dies les entrades per al concert que faran el 10 de juliol a l’Estadi Olímpic, Estopa ha anunciat aquest diumenge que el concert de final de gira del 25è aniversari també serà a Barcelona, en aquest cas, al Palau Sant Jordi. La data escollida és el 18 d’octubre coincidint amb el dia de l’aniversari del duet dels germans Muñoz. “18-O, dia de l’estopitat”, han bromejat en un missatge a X, l’antic Twitter.

Entrades a la venda el 19 de març

Les entrades per a aquest segon concert es posaran a la venda el 19 de març i ja han avisat: “Única data, passi el que passi”. Si a l’Estadi Olímpic, on caben més de 50.000 persones, les entrades es van esgotar ràpidament, és previsible que al Sant Jordi, amb capacitat per a unes 20.000, passi el mateix.

Disc nou amb 12 temes inèdits

L’anunci del concert de final de gira coincideix, amb només tres dies de diferència, amb el llançament del seu últim disc, ‘Estopía’, que inclou per primera vegada un tema en català, ‘La rumba del Pescaílla’. El disc inclou 12 temes inèdits i vol ser un retorn als orígens de la banda, amb un so carregat de rumba i altres gèneres com el rock i el rap.