estopa barcelona 2024

Havien deixat algunes pistes a les xarxes socials, però ara ho han confirmat. El concert d’Estopa a Barcelona serà el 10 de juliol de 2024. Els de Cornellà actuaran a l’Estadi Olímpic en el marc de la gira pel seu 25è aniversari.

Els germans David i José Manuel Muñoz Calvo ho han anunciat en un vídeo promocional en que surten passejant per la gespa de l’estadi i cantant des dels seients. A més, en aquesta publicació també hi ha imatges del Cívitas Metropolitano de Madrid, on actuaran uns dies abans: el 22 de juny.

Compte enrere per comprar les entrades

Els fans del duet de Cornellà ja compten les hores per poder comprar les entrades que sortiran a la venda dijous 30 de novembre a les 22 h a la seva pàgina web.

Actuar en aquest escenari de Montjuïc —on caben més de 50.000 persones— és tota una fita en la carrera d’Estopa. Es tracta d’un estadi en què actuen gran estrelles com Bruce Springsteen o Coldplay. En el seu 20è aniversari, però, ja van exhaurir totes les entrades per als dos concerts que van fer al Palau Sant Jordi, un espai força més petit que l’estadi.