Els seguidors del festival d’Eurovisió 2024 tenim marcada al calendari la data de l’11 de maig. Per fer camí fins al dia de la final, els eurofans de betevé ens reunim al pòdcast ‘Hola, mi betevéper escoltar cançons que ja són himnes, fer safareig i recomanar tres maneres de viure Eurovisió en directe.

Veure el Festival d’Eurovisió a la tele és el primer grau d’eurofan. Hi ha qui ho amenitza amb un sopar temàtic i reuneix família i amics, però també hi ha qui preferiria veure’l sol i estalviar-se comentaristes no desitjats.

El següent pas és intentar viure una final d’Eurovisió en directe. Aconseguir entrades per al gran espectacle de dissabte a la nit pot ser complicat, però existeixen alternatives a les quals també podem assistir de públic, com les semifinals o als pas davant del jurat, en què les delegacions fan exactament la mateixa actuació que es veurà a la final.

Des del 2022, els barcelonins estem de sort perquè cada primavera tenim un tastet del Festival d’Eurovisió amb la Barcelona Eurovision Party. Olivier Grau i Oriol Serra, organitzadors de l’esdeveniment, avancen quines delegacions pujaran a l’escenari del Sant Jordi Club i quins convidats d’altres edicions tornaran a interpretar els temes que van defensar a Eurovisió.