Estopa

Estopa, el duet format pels germans David i José Manuel Muñoz Calvo, ha esgotat les entrades per al concert que oferiran el proper 10 de juliol del 2024 a l’Estadi Olímpic Lluís Companys. La banda ho ha anunciat a la xarxa X amb un “gràcies, gràcies, gràcies”, i una fotografia dels dos integrants del grup i un cartell que diu “tot venut”. Les entrades es van posar a la venda aquest dijous a la nit. La febre per veure el mític duet també s’ha estès a Madrid, on tampoc queden entrades pel concert del 22 de juny del 2024.

Estopa ja va exhaurir les entrades en el seu 20è aniversari per als dos concerts que van fer al Palau Sant Jordi, un espai força més petit que l’estadi.

Publiquen un avançament del disc

Preciosament aquest divendres Estopa ha publicat la cançó ‘El día que tú te marches’, que repassa els 25 anys de trajectòria del duet. Es tracta d’un avançament del disc que es titularà ‘Estopía’ i veurà la llum el 2024. Aquest és el primer tema que publica el grup de Cornellà després de quatre anys. També s’ha fet públic el videoclip que acompanya la cançó amb un barreja d’imatges que repassa la seva trajectòria dalt dels escenaris.