Per anar escalfant motors de cara a la Barcelona Eurovision Party i al festival d’Eurovisió, que es farà el maig, a betevé hem preparat una sèrie de pòdcasts especials, “Hola, mi betevé, presentat per les periodistes Núria Ferré i Meritxell Hernández, que estaran molt ben acompanyades i on podreu gaudir de tots els èxits d’Eurovisió d’ara i de sempre.

I per què hem batejat el pòdcast “Hola, mi betevé“? Doncs si veieu aquest extracte de l’especial ‘Habitació 910’ de l’any passat amb l’Alvie i el cantant WRS, representat del festival d’Eurovisió del 2022 amb la cançó ‘Llámame’, ho entendreu tot:

Com sabeu, el festival d’Eurovisió té seguidors, més o menys fervents, arreu del món, i també, per descomptat, a Barcelona. “Hola mi betevé” és un pòdcast dirigit a tots aquells qui han cantat algun cop la sintonia d’Eurovisió i que cada any esperen el mes de maig. Recordarem grans moments del concurs i explicarem com ser un bon eurofan, des de la perspectiva barcelonina i amb la mirada posada en la Barcelona Eurovision Party.

Presentats per les periodistes Núria Ferré i Meritxell Hernández, els pòdcasts comptaran amb la participació d’altres periodistes de betevé que són, també, grans eurofans! Una guia imprescindible per no perdre’s res del festival i de la “party” de Barcelona en què també podrem escoltar alguns convidats molt especials i, com no podia ser d’una altra manera, els grans èxits d’Eurovisió.

Ja teniu els quatre capítols disponibles al web de betevé:

La sèrie completa es pot sentir al web, a l’app i a les principals plataformes de pòdcasts i veure també, a la televisió, del 2 al 5 d’abril, a les 17.15 h, just la setmana prèvia a la gran celebració dels eurofans de Barcelona, la BCN Eurovision Party!

Aquí, tot el que podràs sobre Eurovisió a l'”Hola, mi betevé“:

Sortegem 10 entrades dobles per a la Barcelona Eurovision Party 2024

Si no heu aconseguit entrades per a la Barcelona Eurovision Party 2024, potser encara sou a temps. Sortegem 10 entrades dobles per a tots els eurofans. Només cal participar en aquest joc de memòria i deixar-nos les dades.