La Barcelona Eurovision Party 2024, la festa eurovisiva que portarà artistes d’arreu d’Europa a la ciutat, es podrà veure en directe i en exclusiva a betevé. Aquesta casa tornarà a emetre la gran cita dels eurofans a Barcelona, que se celebrarà aquest dissabte, 6 d’abril, a partir de les 20.20 h, al Sant Jordi Club, presentada per Nina, Àlex Marteen i Giuseppe di Bella. Per a aquells seguidors del festival o curiosos que no puguin assistir-hi, tenen l’oportunitat de no perdre’s cap de les actuacions de la nit gràcies a betevé!

L’emissió de la Barcelona Eurovision Party començarà uns minuts abans de l’inici del concert, a les 20.20 h, i finalitzarà tan bon punt acabi l’última actuació de la nit, pels volts de les 23.30 h, aprox. Es podrà veure en directe a la televisió, al web, a les xarxes socials amb l’etiqueta #BCNeurovision, a l’app, a Movistar+, i a La Xarxa+. A banda, podràs veure totes les actuacions de la nit al canal de YouTube de betevé tan bon punt finalitzin.

Però atenció als eurofans! Perquè no només farem l’emissió de la Barcelona Eurovision Party 2024, sinó que hem preparat més continguts especials per arribar a la “party” de la manera més eurovisiva possible. Aquí tens tots els detalls!

‘Hola, mi betevé’, el pòdcast de betevé sobre Eurovisió

A partir del divendres, 15 de març, al web, i la setmana de l’1 d’abril, a la televisió

I per anar escalfant motors de cara a la Barcelona Eurovision Party i al festival d’Eurovisió, que es farà el maig, els dies previs a la festa eurovisiva emetrem una sèrie de pòdcasts especials sobre Eurovisió.

Presentats per les periodistes Núria Ferré i Meritxell Hernández, comptaran amb la participació d’altres periodistes de betevé que són, també, grans eurofans! Una guia imprescindible per no perdre’s res del festival i de la “preparty” de Barcelona en què també podrem escoltar alguns convidats molt especials.

El primer pòdcast, ‘Manual bàsic per viure Eurovisió en directe’, estarà disponible al web de betevé el divendres, 15 de març. La sèrie completa es podrà sentir al web, a l’app i a les principals plataformes de pòdcasts i veure també, a la televisió, la setmana de l’1 d’abril.

Sortegem 10 entrades dobles per a la Barcelona Eurovision Party 2024

Si no heu aconseguit entrades per a la Barcelona Eurovision Party 2024, potser encara sou a temps. Sortegem 10 entrades dobles per a tots els eurofans. Només cal participar en aquest joc de memòria i deixar-nos les dades.

Especial ‘Habitació 910’ amb la catifa rosa dels artistes!

Dissabte 6 d’abril, a partir de les 18.30 h

Conduït per Jordi Chicletol, divendres 5 d’abril tindrem un ‘Habitació 910‘ especial BCN Eurovision Party amb tots els preparatius de la festa eurovisiva de Barcelona. L’Alvie ens informarà en directe, des de la catifa rosa, de les arribades dels artistes convidats a la “party” i parlarà amb ells per saber com es preparen, etc.