cupó ONCE Liceu

L’ONCE commemora el 20è aniversari de la reobertura del Gran Teatre del Liceu amb un cupó amb la imatge del teatre operístic. Se n’han imprès 5,5 milions de butlletes per al sorteig d’aquest mateix dilluns 7 d’octubre. Segons l’organització, es tracta d’un homenatge a les sales, institucions i els professionals que treballen perquè el teatre sigui un bé cultural accessible a tothom. Segons Enric Botí, delegat territorial de l’ONCE Catalunya, “fer un teatre inclusiu per a persones cegues i per a totes les persones amb discapacitat és fer un teatre universal i un teatre millor”.

Tant l’ONCE com el Liceu col·laboren, mitjançant l’oferiment de sessions en sistema AUDESC d’audiodescripció per a cecs, per despertar l’interès per l’òpera del col·lectiu de persones invidents.

El Liceu estrena una façana remodelada

Precisament el Liceu acaba d’estrenar la façana remodelada del carrer de Sant Pau. S’han recuperat quatre vitralls wagnerians d’Oleguer Junyent de 1905. Des de l’exterior aquests vitralls no es podien veure perquè estaven coberts per uns finestrals de fusta i únicament es podien observar des de l’interior del vestíbul del Cercle del Liceu. Ara la imatge eclipsa els vianants que passegen per aquest carrer del Raval.