La Film Symphony Orchestra ha tornat a Barcelona per presentar el seu nou espectacle, titulat ‘La millor música de cinema en concert’. Sota la batuta de Constantino Martínez-Orts, el conjunt instrumental ha interpreta en directe la música de pel·lícules més conegudes.

Així, s’hi han tocat temes de films recents, com ‘Avengers: Endgame’ i ‘Solo: una història de Star Wars’. Però també clàssics com ‘Retorn al futur’, ‘Willow’ i ‘El bo, el lleig i el dolent’. I també de pel·lícules amb bandes sonores úniques i irrepetibles, com ‘Pirates del Carib’, ‘Jurassic World’, ‘Amélie’ i ‘Interestellar’. No hi falten, tampoc, les aventures de films com ‘Aladdí’ i ‘Com ensinistrar un drac’.

Amb aquest concert a L’Auditori de Barcelona l’orquestra estrena a Barcelona l’espectacle que forma part d’una gira de més de 50 concerts. Encara tornaran a la ciutat al gener i al març per repetir el concert. Tot plegat arriba després de l’èxit de l’anterior proposta, un homenatge a John Williams. La proposta musical és, com ja ha estat altres vegades, una cita ineludible per als cinèfils i els amants de la música simfònica.