suu mushkaa catarres dani fernandez doctor prats the tyets merce 2023

Els concerts de les Festes de la Mercè 2023 són un èxit any rere any. En aquesta edició de la Festa Major de Barcelona, s’han programat més d’un centenar de propostes musicals per a tots els gustos. Si encara no saps a quin espectacle anar-hi aquest dissabte, 23 de setembre, et detallem alguns dels més esperats de la Mercè d’enguany. Ja t’avancem que Suu, Mushkaa, Els Catarres, Dani Fernández, Doctor Prats i The Tyets són alguns dels concerts més destacats per la Mercè 2023.


Escenaris dels concerts de la Mercè:


Concert de Suu a la Mercè 2023

El pop indie de la barcelonina Suu sonarà a les Festes de la Mercè 2023. L’artista repassarà els temes del seu últim disc ‘Karaoke’ des de l’escenari de Los 40 Principales, situat a la platja del Bogatell. El concert serà dissabte, 23 de setembre, a partir de les 20.30 h.

Concert de Mushkaa a les Festes de la Mercè

Mushkaa, amb Irma Farelo al capdavant, s’ha convertit en una de les veus emergents de l’escena urbana. Aquesta artista, que barreja el reggaeton, el dancehall, el trap i el R&B, pujarà a l’escenari del BAM situat Moll de la Fusta per presentar els seus grans èxits. El concert començarà a les 22.30 h.

Concert d’Els Catarres a les Festes de la Mercè 2023

Els Catarres cantaran les cançons del seu últim disc ‘Diamants’ a l’escenari de Los 40 Principales situat a la platja del Bogatell. La banda osonenca, amb onze premis Enderrock, quatre premis ARC i dos premis Disc Català de l’Any, actuarà el 23 de setembre a partir de les 1.30 h. No et perdis l’oportunitat d’escoltar en directe temes com ‘Avui t’he vist’, ‘Un sostre fet d’estrelles’ i ‘Diamants’. Els Catarres posaran punt final a una nit de concerts a la platja del Bogatell.

Concert de Dani Fernández, a la Mercè

Després de penjar el cartell de complet en diferents concerts de la gira pel territori espanyol, Dani Fernández porta el seu directe a la platja del Bogatell. Els seguidors de l’artista podran escoltar els temes del seu últim disc, ‘Entre las dudas y el azar’, un àlbum que barreja el pop-rock amb les balades. L’actuació de Fernández a les Festes de la Mercè serà el 23 de setembre a partir de les 21.45 h.

Concert de Doctor Prats a la Mercè

El Doctor Prats presentarà el quart treball discogràfic davant del públic de les Festes de la Mercè. Actuaran el 23 de setembre a partir de les 23.30 h sobre l’escenari de Menéndez Pelayo. No hi faltaran temes com ‘A poc a poc’, ‘Massa bé’, ‘Quan et faci falta’, ‘Deixa’m perdre el temps’ o ‘Seguirem ballant’. Doctor Prats ja va actuar a la Mercè quan començaven i ara el públic té l’oportunitat de gaudir d’un grup consolidat i en plena projecció.

Concert de The Tyets a les Festes de la Mercè

‘Èpic solete’, el segon disc de The Tyets, els ha consolidat com un dels grups del moment a casa nostra. És la primera banda en català que ha superat el milió d’oients mensuals a Spotify i ha aconseguit que la seva música tingui èxit més enllà de Catalunya. Els seguidors de The Tyets podran gaudir de la seva música aquest dissabte, 23 de setembre, a partir de la 1 h, a l’escenari de Menéndez y Pelayo

Què vols saber de les festes de la Mercè 2023?