entrades fàbrica reis mags 2023-2024 barcelona
Foto: Àlex Losada

El web per reservar les entrades per a la Fàbrica dels Reis 2022-2023 a la Fabra i Coats de Barcelona ha quedat completament saturat aquest dimarts al matí. Els milers de persones que han intentat accedir al web de l’Ajuntament han provocat que s’hagi col·lapsat, fins al punt que molts interessats següents no han tingut l’oportunitat d’aconseguir cap entrada per a la Fàbrica de Joguines. A les 10.57 h, les entrades s’han esgotat.

En molts casos, aquells que han intentat accedir-hi no se’ls ha carregat correctament la pàgina. En d’altres, els usuaris han pogut sol·licitar el nombre d’entrades que desitjaven, però immediatament després ja no els permetia fer cap altre tràmit. En molts casos, els apareixia un “error 504” o un error “502“.

Es va recuperant la normalitat

Després d’un pic de molta demanda, el web ha començat a funcionar, molt a poc a poc, amb normalitat i ha començat a permetre a més usuaris aconseguir les entrades desitjades. Però no per a tothom: alguns usuaris han continuat tenint problemes a l’hora de carregar la pàgina, sobretot després de seleccionar l’horari desitjat.

El web ha funcionat amb dificultats fins a les 10.57 h, moment en què s’han esgotat les entrades.

Notícies del Nadal 2022