Nadal s’acosta i, prova d’això, és que des de les 10 h del 13 de desembre pots adquirir les entrades gratis per a la Fàbrica de Joguines 2022-2023 de la Fabra i Coats de Barcelona. El recinte nadalenc estarà obert del 27 de desembre fins al 4 de gener perquè els infants puguin veure com es preparen els regals que arribaran a casa seva per Nadal.

El recinte de la Fabra i Coats serà un any més l’indret on follets i operaris màgics es trobaran per crear i preparar els regals que la nit del 5 al 6 de gener repartiran els Reis d’Orient. És la Fàbrica de Joguines del Reis d’Orient.

Una visita inclusiva

Enguany la visita ens acosta a la màgia nadalenca també des d’una perspectiva d’aprenentatges en valors i en sostenibilitat. A més, l’aposta per la inclusió i l’accessibilitat oferirà diverses sessions en modalitat oral, en llengua de signes, en audiodescripció i en visita tàctil i també hi haurà una sessió per a infants amb TEA.

Un itinerari per la fàbrica més màgica

Els ajudants dels Reis d’Orient han preparat un itinerari per la fàbrica on s’elaboren les joguines que reparteixen el Reis. Podràs fer un recorregut per visitar el magatzem fantàstic i el centre logístic, on es desen i es distribueixen les joguines.

Durant la visita també podràs accedir a l’oficina de correus on els patges reials reben bona part de les cartes amb els desitjos dels infants. El pati del finestral mostrarà als visitants els trucs i engranatges, i l’enorme planificació que fan possible que la nit del 5 de gener tothom pugui rebre els seus regals.