Recupera el seguiment de la Cavalcada de Reis 2023 a Barcelona. Hem acompanyat el seguici de Ses Majestats els Reis d’Orient de forma íntegra perquè el poguessis gaudir des de casa. La cobertura també l’hem fet minut a minut a través del nostre web per informar-te de tots el detalls: recorregut, carrers tallats i molt més! Moltes gràcies per seguir-nos!

Notícies de Reis 2023

21:43
   

Fins aquí el seguiment del minut a minut de la cavalcada de Reis de Barcelona, moltes gràcies per seguir-nos!

21:30
   

Aquestes són les millors instantànies de la cavalcada de Reis a Barcelona

Després de la cavalcada de Reis, és el moment de fer repàs de la passejada de carrosses i de Ses Majestats els Reis d’Orient. Vols recuperar imatges de la cavalcada o te l’has perdut i vols veure com ha estat? Aquí et fem un recull de les millors fotos de la cavalcada de Reis d’aquest 2023 a Barcelona.

Carters Reials

21:10
   

750.000 persones han seguit la cavalcada als carrers de Barcelona

Després de dos anys marcats per la pandèmia de covid, 750.000 persones, segons xifres de la Guàrdia Urbana, han sortit al carrer per participar en la cavalcada de Reis de Barcelona.

Cavalcada Reis 2023

20:57
   

El seguici arriba a Reina Maria Cristina

La cavalcada dels Reis d’Orient enfila el darrer tram del recorregut: l’avinguda de la Reina Maria Cristina. Centenars de persones esperen l’arribada de Ses Majestats. Algunes són turistes sorpresos per la rua. 

20:50
   

El Mag Lari també se suma a la cavalcada de Barcelona! 

Més de 1.000 ballarins, actors i voluntaris participen en el seguici reial del 2023

Mag Lari cavalcada reis 2023

20:30
   

El carrer de Sepúlveda, ple de gom a gom de barcelonins que esperen l’arribada dels Reis

El carrer de Sepúlveda és un dels punts que històricament aglutinen més barcelonins durant la cavalcada dels Reis. Famílies senceres esperen als carrers i als balcons del seu domicili el pas del seguici.

sepulveda cavalcada reis 2023

20:15
   

Els 5 millors moments de la cavalcada de Reis 2023 a Barcelona a betevé

Et resumim la cavalcada de Reis 2023 a Barcelona i l’emissió en directe a betevé a través dels cinc millors moments de la cobertura: des del desig complert d’una reportera de saludar el seu rei preferit, Baltasar, fins a una corona que ha sortit volant, passant per una dona ballant abans del pas de les carrosses i un regal ben especial amb motiu d’una àvia. Et fem un recull d’escenes especials i màgiques, però també de còmiques!

millors moments cavalcada reis barcelona 2023

19:55
   

Les cavalcades de Reis als barris de Barcelona el 2023

Barcelona recupera l’esperit de les cavalcades de Reis als barris i en celebra 17, una desena més que l’any passat.

19:40
   

El patge Gregori i els seus ajudants recullen els xumets dels infants 

El patge Gregori recull els xumets i els bolquers dels més menuts i els recorda que aquesta nit han d’anar a dormir ben d’hora.

patge gregori reis 2023

19:27
   

La cavalcada enfila l’avinguda del Paral·lel!

El seguici ja ha arribat a l’avinguda del Paral·lel, on hi ha un centenar d’infants que esperen emocionats per veure els Reis d’Orient. 

Reis Paral·lel

19:15
   

Vols saber on es troba la cavalcada de Reis a temps real?

betevé geolocalitza la cavalcada de Reis a Barcelona perquè sàpigues a temps real on es troba. Si estàs esperant al balcó de casa o al carrer l’arribada de Ses Majestats, això et permetrà saber on es troba la cavalcada i calcular quant temps falta perquè arribi al punt on et trobes!

cavalcada reis 2023

19:11
   

Milers de barcelonins al carrer

Fins ara, milers de barcelonins s’apleguen als carrers de la ciutat per rebre els Reis d’Orient. I la cavalcada encara ha de fer gran part del recorregut! 

19:08
   

Pluja de caramels durant la cavalcada de Reis

Després de tres anys, tornen els caramels a la cavalcada. Es llançaran set tones de dolços durant el recorregut de Ses Majestats els Reis d’Orient.

19:03
   

Els Reis han arribat a Barcelona, un any més, carregats amb quilos de carbó

El foc, el fum i la percussió acompanyen la carrossa que el transporta.

CARBÓ REIS 2023

18:57
   

El rei Baltasar ja és aquí!

També estrena carossa i el seu seguici l’encapçalen la percussió i la música de la DJ Afri K.

18:50
   

Gaspar també estrena carrossa de dues alçàries

El rei Gaspar enguany també estrena carrossa. Les banderes de Som-hi Dansa marquen el ritme de la carrossa del rei ros.

Gaspar 2023

18:41
   

El rei Melcior saluda els infants de Barcelona

La carrossa és nova i l’acompanya una desfilada d’ales lumíniques sincronitzades amb la música.

melcior cavalcada reis 2023 barcelona

18:34
   

Els llums i balls futuristes acompanyen la patge Estel

La carrossa de la patge Estel llueix enguany completament renovada. Fa 20 metres de llargada, el doble que la de l’any passat, i està decorada amb llums LED que s’encenen al ritme de la música.

Patge Estel

18:26
   

Els carters reials recullen les darreres cartes al ritme de percussió 

Les carrosses dels carters reials ja estan en marxa! Els ajudants dels Reis d’Orient recullen la correspondència per als Reis amb bústies i xarxes. Ho fan ballant claqué al ritme de percussió.

Carters Reials

18:16
   

‘La gata perduda’, una de les novetats de la cavalcada de Reis de Barcelona

‘La gata perduda’, element clau de l’escenografia de l’òpera participativa del Liceu, és una de les novetats de la cavalcada d’enguany. La carrossa va acompanyada de les entitats del Raval que van participar en el muntatge: el Cor Kudyapi i el Musical’s Choir.

Gata perduda cavalcada

18:07
   

La carrossa de betevé ja desfila pel pla de Palau

La carrossa de betevé ja s’ha posat en marxa i encapçala el seguici de Ses Majestats. El patge Marcos Amores i les seves ajudants repartiran 80.000 corones als infants.

carrossa betevé reis 2023

18:01
   

Els Reis d’Orient ja són a les carrosses: comença la cavalcada de Reis de Barcelona

Melcior, Gaspar i Baltasar ja han pujat a les seves carrosses. D’aquí a pocs instants començaran la desfilada pels carrers de la ciutat. Podeu seguir la cavalcada de Reis de Barcelona en directe a betevé.

17:45
   

Carrers tallats i afectacions a la mobilitat per la cavalcada de Reis a Barcelona

La cavalcada de Reis a Barcelona comportarà talls de trànsit importants a la ciutat i afectacions en el transport públic. El seguici reial arrencarà a les 18 h, a l’avinguda del Marquès de l’Argentera, entre el pla de Palau i el Parc de la Ciutadella, però els talls de trànsit han començat una hora abans, a les 17 h.

17:35
   

La carrossa de betevé repartirà 80.000 corones durant la cavalcada de Reis de Barcelona

La carrossa de betevé, amb el patge Marcos Amores, encapçala un any més la cavalcada de Reis. Enguany repartirà 80.000 corones als més petits durant el seguici de Ses Majestats.  

17:25
   

Segueix la cavalcada des de casa amb betevé!

betevé està emetent un programa de més de sis hores per mostrar el seguici de Ses Majestats. Troba’ns ara mateix a la TDT.

plató betevé reis

17:07
   

Els Reis d’Orient estrenen carrosses en la cavalcada de Barcelona 2023

La cavalcada de Reis de Barcelona arriba amb algunes novetats i una de les més destacades és l’estrena de sis carrosses, entre les quals n’hi ha una per a cada rei. Ses Majestats faran el recorregut amb vehicles nous de doble alçària. Ells aniran al pis superior i per primera vegada estaran drets.

16:55
   

Recorregut de la cavalcada de Reis de Barcelona: per quins carrers passarà? | MAPA

Aquest any la cavalcada dels Reis d’Orient estrena moltes novetats, com per exemple un itinerari nou, perquè la via Laietana està en obres. Per quins carrers de Barcelona passarà i a quina hora? En aquest enllaç t’expliquem tots els detalls del recorregut.

recorregut cavalcada reis

16:40
   

Els Reis d’Orient recullen les cartes dels infants

Alguns dels infants que esperaven Ses Majestats al port de Barcelona han pogut saludar i entregar en mà la carta als Reis d’Orient.

Reis recullen cartes

16:30
   

Ada Colau: “Els nens i les nenes han demanat molt sovint que no hi hagi guerres”

L’alcaldessa, Ada Colau, ha explicat a Ses Majestats que els infants de Barcelona en les seves cartes, a més de demanar regals per a ells i les seves famílies, també hi han posat desitjos: “Els nens i les nenes han demanat molt sovint que no hi hagi guerres”, ha dit. Però, molts també han demanat que cuidem més el planeta i els animals, que tinguem un món més just o que a ningú el facin fora de casa. “Els nens i les nenes tenen les idees molt clares i els adults hauríem d’escoltar més el que ens diuen”, ha reflexionat l’alcaldessa.

Colau missatge Reis

16:16
   

Ada Colau entrega la clau de la ciutat als Reis d’Orient

L’alcaldessa de Barcelona entrega a Ses Majestats la clau mestra de Barcelona. Aquesta clau obre totes les portes dels habitatges de la ciutat perquè Melcior, Gaspar i Baltasar puguin repartir tots els regals als infants de la ciutat.

Entrega Claus Reis

16:00
   

Els Reis d’Orient arriben al port a bord del pailebot Santa Eulàlia

Melcior, Gaspar i Baltasar ja han desembarcat al port de Barcelona. En breu rebran les claus de la ciutat de mans de l’alcaldessa, Ada Colau.Reis orient saludant desembarcant

 

15:55
   

MAPA | Les cavalcades de Reis als barris de Barcelona

Barcelona recupera aquest 2023 l’esperit de les cavalcades de Reis als barris i en celebra 17, una desena més que l’any passat. En aquest enllaç trobaràs un mapa interactiu amb tota la informació de les cavalcades de Reis per barris.

15:50
   

Comença el programa especial! 

Ja està en marxa el programa especial de betevé per al gran seguiment de la cavalcada de Reis. Ara per ara, farem un seguiment de l’arribada al Portal de la Pau a bord el pailebot Santa Eulàlia. Hi serem fins que finalitzi la cavalcada! 

15:37
   

Quins són els millors llocs per veure la cavalcada de Reis de Barcelona?

Ja falta poca estona perquè els Reis d’Orient arribin a Barcelona i comencin el seu seguici per la ciutat. Si tens previst sortir a veure la cavalcada, has de tenir en compte que, enguany, se n’ha canviat el recorregut i no passaran per la via Laietana. A més, s’espera que desenes de milers de persones surtin al carrer per donar la benvinguda a Melcior, Gaspar i Baltasar. Aquí t’expliquem quins són els millors llocs de la ciutat per veure’ls

15:14
   

Talls de trànsit a partir de les 17 h 

Has de saber que la cavalcada de Reis comportarà, d’una banda, talls de trànsit importants al centre de Barcelona. A més, algunes línies d’autobús patiran modificacions del seu recorregut habitual. Les restriccions al trànsit començaran a les 17 h, una hora abans de l’inici de la cavalcada. Per això, es recomana desplaçar-se per la zona en transport públic

 

També hi haurà modificacions en l’itinerari de moltes línies de bus i parades anul·lades. Per això, es recomana l’ús del metro per desplaçar-se fins als llocs per on passa la cavalcada. 

15:10
   

Com serà el programa especial de la cavalcada?

La cavalcada de Reis a Barcelona es podrà viure en directe a betevé. Serà gràcies a un programa especial que engegarà a les 15.45 h i que consistirà en connexions en directe a peu de carrer per narrar l’arribada de Ses Majestats a bord del pailebot Santa Eulàlia i de la rua de carrosses a partir de les 18 h.

El programa el podràs seguir a partir de les 15.45 h en aquesta mateixa pàgina. S’allargarà fins a les 21.30 h, com a mínim! Serà un especial de més de sis hores conduït per Sandra Mestres i Jordi Montalbo. 

15:08
   

Comença el seguiment de la cavalcada de Reis a Barcelona

Bona tarda! Soc el Sergio Segura i començo el seguiment, minut a minut, de la cavalcada de Reis a Barcelona aquest 2023. Et recordem que a partir de les 15.45 h engegarem el programa en directe a la TDT, en aquesta pàgina, a YouTube i a les xarxes socials. No serà fins a les 18 h que començarà a avançar la desitjada cavalcada!