on és cavalcada reis barcelona 2023

Vols saber per on van els Reis Mags? En quin punt exacte es troba la Cavalcada de Reis 2023 a Barcelona? Aquí pots consultar en temps real on es troben les carrosses de Ses Majestats els Reis d’Orient gràcies a la geolocalització que fa betevé de la rua. Aquí t’informem, minut a minut, del punt on es troba el conjunt de vehicles que permeten als Reis d’Orient passejar-se per diversos carrers de la ciutat.

També pots veure en aquesta mateixa pàgina el programa especial de betevé en què també concretem i actualitzem on es troba la cavalcada!

On es troba ara la cavalcada de Reis de Barcelona?

  • avinguda de la Reina Maria Cristina

Notícies de Reis 2023

19:38
   

Dos anys amb una cavalcada diferent

Els darrers dos anys, Barcelona ha viscut una cavalcada completament diferent per la pandèmia. La del 2021 no es va poder fer per la covid i la del 2022 sí, però amb restriccions. Per tant, la d’enguany és una edició especial on les imatges mostren com una cita tan especial i màgica com aquesta recupera la normalitat. 

19:31
   

Ja a la ronda de Sant Pau! 

Les primeres carrosses ja estan agafant la ronda de Sant Pau. La pròxima parada serà el Mercat de Sant Antoni

19:20
   

La cavalcada continua pujant pel Paral·lel

A aquesta hora, les carrosses de la cavalcada continuen pujant per l’avinguda del Paral·lel mentre els últims vehicles i artistes comencen a abandonar la plaça de les Drassanes

19:14
   

Milers de barcelonins al carrer

Fins ara, milers de barcelonins s’apleguen als carrers de la ciutat per rebre els Reis d’Orient. I la cavalcada encara ha de fer gran part del recorregut! 

19:08
   

L’últim tram de la cavalcada, a Drassanes

Tota la cavalcada reial ha passat ja pla de Palau i els últims vehicles es troben fent la rotonda de la plaça de les Drassanes. Per tant, en pocs minuts totes les carrosses, tal com fa la de betevé des de fa estona, estaran enfilant el Paral·lel

19:04
   

La batuta del patge Omar

Torna la part més dolça de la cavalcada sota la batuta del patge Omar! Es llançaran set tones de dolços durant el recorregut. 

19:02
   

Foc, fum i percussió

El foc, el fum i la percussió acompanyen la carrossa que transporta el carbó.

18:58
   

No podia faltar el carbó

Els Reis han arribat a Barcelona, un any més, carregats amb quilos de carbó! Ara mateix, la part inicial de la cavalcada es troba avançant per l’avinguda del Paral·lel! En uns minuts, en aquest carrer de Barcelona es podran veure les carrosses reials. 

18:53
   

El rei Baltasar també té carrossa nova! 

Ja és aquí l’últim dels tres reis: Baltasar! El monarca també ha estrenat carrossa nova, tal com han fet els seus companys Melcior i Gaspar. 

baltasar cavalcada reis barcelona 2023

18:49
   

Avui, a dormir d’hora!

Ara és el torn dels encarregats de recordar-nos que avui cal anar a dormir d’hora si volem que Ses Majestats passin per casa! 

18:46
   

Nova carrossa, també, per a Gaspar

Gaspar també estrena carrossa amb dues altures, seguint l’estil del rei Melcior. 

18:42
   

Segell per a qui entrega la carta

Un segell a la mà dels més petits certifica l’entrega de la carta als patges. 

18:37
   

La nova carrossa Melcior

Aquest 2023, aprofitant que ha tornat la normalitat a la cavalcada després de més de dos anys de covid, el rei Melcior ha volgut fer una estrena: la seva carrossa té una doble altura

melcior cavalcada reis 2023 barcelona

18:34
   

Ja veiem el rei Melcior! 

El rei Melcior és el primer que el públic pot veure en aquesta cavalcada. Va acompanyat d’una desfilada d’ales lumíniques sincronitzades. Ara mateix, el rei avança per l’avinguda del Marquès de l’Argentera.

18:33
   

A punt de veure els reis !

Els carters ja obren el pas de les comparses dels tres Reis d’Orient

18:31
   

La companyia del patge Estel

Els llums i balls futuristes acompanyen el patge Estel en aquesta cavalcada, que ja està a punt d’arribar a la plaça de les Drassanes.

18:28
   

El patge Gregori, en escena

El patge Gregori desfila a la cavalcada de Reis de Barcelona acompanyat dels xumeters

18:24
   

Claqué i percussió dels carters

Els carters incorporen claqué i percussió per recollir les cartes dels nens i nenes que han apuntat quins regals volen que els portin aquesta nit! 

18:22
   

Avança molt lentament

La cavalcada avança molt lentament. Ja es poden veure a l’avinguda del Marquès de l’Argentera més carrosses i llums passant pel davant de l’Estació de França! Mentrestant, els nen que es troben en un altre punt del recorregut esperen impacientment.

18:15
   

La gran pantalla de betevé

A la carrossa de betevé es pot veure una gran pantalla on, si portes posada la corona i saludes efusivament, hi apareixeràs! 

carrossa betevé reis 2023

18:11
   

La corona de betevé repartirà corones

Els nens, adults i tots els assistents a la cavalcada podran rebre una de les 80.000 corones que la carrossa de betevé repartirà amb motiu de la cavalcada. Cal dur-la perquè aquesta tarda i nit siguin encara més màgiques! 

carrossa beteve cavalcada reis barcelona 2023

18:07
   

Cavalls i llancers de la Urbana

Abans de la gran carrossa de betevé, els cavalls i llancers de la Guàrdia Urbana de Barcelona han obert la desfilada. L’avinguda del Marquès de l’Argentera és plena de gom a gom

18:01
   

Arrenca la cavalcada! 

Ja es pot veure la gran carrossa de betevé avançant per l’avinguda del Marquès de l’Argentera. Darrere d’aquest vehicle vindran balls, llums, colors… i Ses Majestats pujats a les seves carrosses! 

17:50
   

Tot a punt per a la cavalcada!

Ja falten pocs minuts perquè engegui la cavalcada de Reis 2023 a Barcelona! A partir de les 18 h, les carrosses sortiran de Pla de Palau, a l’avinguda del Marquès de l’Argentera. Tots atents!