Un total de 750.000 persones, segons xifres oficials de la Guàrdia Urbana de Barcelona, han sortit al carrer per participar en la Cavalcada de Reis 2023 de Barcelona. Els Reis d’Orient han arribat a la ciutat aquest dijous al vespre i la ciutat els ha preparat una gran rebuda amb una rua que ha començat a les sis de la tarda i s’ha allargat fins passades les nou del vespre. Feia dos anys que no se celebrava la Cavalcada de Reis amb normalitat ja que en les últimes dues edicions una es va suspendre i l’altra es va fer amb restriccions a causa de la pandèmia.

Després que els Reis hagin arribat a la plaça del Portal de la Pau de Barcelona amb el pailebot Santa Eulàlia, on els ha rebut l’alcaldessa, Ada Colau, s’han dirigit a l’avinguda del Marquès de l’Argentera, on ha començat la cavalcada, la qual aquest any ha canviat de recorregut i no ha passat per la via Laietana, ja que està en obres.

Una altra novetat de la cavalcada ha estat l’estrena de sis carrosses, entre d’altres les dels tres Reis d’Orient. També s’han renovat la carrossa de la patge Estel, la de les instruccions per somiar i la de les joguines.

La cavalcada, també en directe per betevé

A banda dels centenars de milers de persones que han seguit la cavalcada des del carrer, milers de persones també l’han seguit en directe a través del web de betevé, amb una cobertura minut a minut i un desplegament especial per rebre Ses Majestats tal com mereixen!

Notícies dels Reis 2023