millors moments cavalcada reis barcelona 2023

Et resumim la Cavalcada de Reis 2023 a Barcelona i l’emissió en directe a betevé a través dels 5 millors moments de la cobertura: des del desig complert d’una reportera de saludar el seu rei preferit, Baltasar, fins a una corona que ha sortit volant, passant per una dona ballant abans del pas de les carrosses i un regal ben especial amb motiu d’una àvia. Et fem un recull d’escenes especials i màgiques, però també de còmiques!

Una redactora de betevé saluda el seu rei preferit

La periodista Laura Arias ha estat a la plaça del Portal de la Pau per narrar l’arribada de Ses Majestats a bord del pailebot Santa Eulàlia. Els Reis d’Orient han tocat terra pels volts de les 16 h i, minuts després, han saludat l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau. Després, ho han fet als infants que eren allà esperant i betevé ha pogut parlar-hi. De fet, la mateixa Laura Arias ha pogut saludar i donar la mà al seu rei preferit, Baltasar.

I, evidentment, ella no ha volgut perdre l’ocasió per fer-li saber a Sa Majestat que és el seu preferit de tots tres.

La corona que surt volant pel vent

Una altra de les periodistes que eren a peu de carrer, Laura Suñol, ha experimentat el que és que el vent se t’endugui la corona de Reis de betevé. Per sort, un dels infants a qui havia entrevistat segons abans ha pogut recuperar-la. “La necessito per tenir sort!”, ha exclamat la reportera.

Una senyora que ho dona tot abans de la cavalcada

Eren les 17.14 h quan l’audiència de betevé ha pogut veure en estricte directe una senyora ballant al carrer mentre esperava no només l’arribada de la cavalcada, sinó que comencés. La dona no ha tingut cap vergonya de deixar-se anar i donar-ho tot a la pista improvisada, malgrat la càmera de betevé que se li acostava.

Un nen anomenat Baltasar saluda… el rei Baltasar!

Just quan els Reis han tocat terra des del pailebot Santa Eulàlia, molts infants han volgut acostar-se per saludar Ses Majestats. Un ha cridat especialment l’atenció: un nen que es diu Baltasar i que, com és obvi, volia saluda el rei Baltasar. I ho ha aconseguit! Així ho ha explicat a betevé.

Petició de regal: un tatuatge amb el nom de l’àvia

L’àvia d’una de les espectadores presencials de la cavalcada es diu Anna i la seva neta ha demanat als Reis d’Orient que li regalin un tatuatge amb el seu nom. D’aquesta manera, la portarà sempre amb ella!

Notícies dels Reis 2023