cavalcada reis barcelona 2023

Estàs pensant a acostar-te a la Cavalcada de Reis de Barcelona 2023 per veure l’arribada de Ses Majestats i les seves carrosses? Has de tenir en compte que, enguany, se n’ha canviat el recorregut i no passarà enguany per la via Laietana. A més, s’espera que desenes de milers de persones surtin al carrer per donar la benvinguda a Melcior, Gaspar i Baltasar. A continuació et detallem alguns dels millors llocs des d’on veure la Cavalcada de Reis de Barcelona 2023. Apunta-te’ls si no et vols perdre res!

16 h: plaça del Portal de la Pau

Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran a la plaça del Portal de la Pau de Barcelona amb el pailebot Santa Eulàlia a les 16 h, on rebran les claus màgiques que obren totes les portes de la ciutat de mans de l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau. Es tracta d’una hora adient perquè els més petits de la casa puguin veure Ses Majestats i anar aviat a dormir. L’espai és força ampli i hi ha habitualment poques aglomeracions.

18 h: avinguda del Paral·lel

El seguici real començarà a les 18 h a l’avinguda del Marquès de l’Argentera, entre el pla de Palau i el Parc de la Ciutadella, i enfilarà pel passeig de Colom fins a enllaçar amb les Drassanes i l’avinguda del Paral·lel. Aquests dos darrers punts del recorregut tenen espais força amplis, com els Jardins de les Tres Xemeneies.

19.45 h: Mercat de Sant Antoni

La gran cavalcada de Reis pujarà des de l’avinguda del Paral·lel per la ronda de Sant Pau i es tornarà a trobar un tram més obert al Mercat de Sant Antoni, on està previst que arribi a les 19.45 h. Després passarà pel carrer de Sepúlveda.

20.35 h: plaça d’Espanya

El darrer tram de la cavalcada tornarà a espais més amples com la plaça d’Espanya, on el seguici té previst arribar a les 20.35 h, i l‘avinguda de la Reina Maria Cristina, on està previst que finalitzi el recorregut reial a les 21 h, als peus de la Font Màgica de Montjuïc.

I, evidentment… a betevé!

betevé és la millor opció per veure la cavalcada de Reis a Barcelona. El programa especial engegarà força abans de l’inici de la rua, a les 15.45 h, i s’allargarà fins a les 21.30 h, quan finalitzi la cavalcada. Durant tot aquest temps, podràs seguir el gran desplegament d’aquesta casa a la TDT, al canal 166 de Movistar+, al web de betevé, a l’app i al canal de YouTube!

També has de tenir en compte que hi haurà un seguiment en directe, minut a minut, de la cavalcada al web perquè no et perdis cap detall allà on siguis!

Notícies dels Reis 2023