La cavalcada de Reis a Barcelona 2023 s’ha viscut fins a l’últim detall a betevé. La programació especial ha començat a les 15.45 h amb l’arribada de Ses Majestats amb el pailebot de Santa Eulàlia per continuar amb un ampli desplegament durant tot el recorregut de la cavalcada.

Els periodistes Sandra Mestres i Jordi Montalbo han estat els encarregats de portar-nos en directe la màgia de la cavalcada de Reis de Barcelona 2023 des del plató de betevé, en un especial en directe de més de sis hores per viure la nit més màgica de l’any.

El desplegament de la cavalcada de Reis 2023 a betevé

betevé ha fet un gran desplegament per emetre la cavalcada de Reis de Barcelona 2023 amb seguiment en directe a la TDT, al canal 166 de Movistar+, al web de betevé, a l’app i al canal de YouTube.

A peu de carrer, un any més, la carrossa de betevé ha obert la comitiva de Ses Majestats repartint corones a la canalla de Barcelona.

El recorregut de la cavalcada de Reis de Barcelona 2023

El tret de sortida de la cavalcada de Reis de Barcelona 2023 ha estat de dues hores després, a les 18 h, amb un itinerari dissenyat per evitar les obres de la via Laietana. Així, la cavalcada ha passat per: l’avinguda del Marquès d’Argentera, el passeig de Colom, l’avinguda del Paral·lel, la ronda de Sant Pau, el carrer del Comte d’Urgell, el carrer Sepúlveda, l’avinguda de la Reina Maria Cristina per finaltzar a la Font Màgica de Montjuïc passades les 21 hores.

Tot plegat en una cavalcada especialment inclusiva, amb la participació d’entitats amb persones amb discapacitat i la introducció de llengua de signes en les coreografies.

recorregut cavalcada reis 2023 barcelona

Agraïments:
La Cavalcada de Reis és una producció de l’Ajuntament de Barcelona a través de l’Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona.
La retransmissió de betevé de la Cavalcada ha estat possible gràcies al Port de Barcelona, Fira Barcelona, la Cambra de Comerç de Barcelona i el Forn Mistral.