concerts mercè 2021

La nova resolució del Procicat, que amplia fins a un màxim de 4.000 persones l’aforament de les activitats culturals a l’aire lliure (fins ara eren 3.000), obre la porta a ampliar el nombre d’entrades en algunes de les activitats de la Mercè, segons ha confirmat l’Ajuntament a betevé. El consistori ho està estudiant, sempre que ho permetin la logística dels espais i la disposició de les infraestructures ja implantades actualment.

Cal tenir en compte, però, que només es pot arribar a les 4.000 persones si no se supera el 70 % de l’aforament màxim. Per tant, han de ser espais grans amb capacitat per a molts assistents, com el Fòrum o l’Anella Olímpica, per citar-ne alguns exemples. Si el consistori decideix fer canvis en els aforaments, les entrades es posaran a disposició de la ciutadania a través del web de la Mercè.

Canvis també en els topalls horaris de les activitats

També a partir d’aquest dijous Catalunya pot acabar totes les activitats a la una de la matinada. Tant la restauració com totes les que estaven obligades a tancar a les 0.30 h, que són:

  • activitats culturals i esportives
  • botigues de conveniència i establiments comercials annexos a gasolineres
  • salons de jocs, casinos i sales de bingo
  • serveis de restauració, inclosos la recollida a l’establiment i la prestació de serveis a domicili

En el cas del’oci nocturn, permès només en exteriors, l‘horari passa a ser fins a les 3 h.