Entrades Mercè 2021
Imatge: Ramon Cristóbal (Ajuntament de Barcelona)

Les entrades pels concerts de la Mercè 2021 al Fòrum i a l’Estadi Olímpic s’han exhaurit en poc temps. Tot i això, encara ets a temps d’aconseguir una localitat lliure d’última hora. T’expliquem com ho pots fer.

L’Ajuntament de Barcelona recomana a la ciutadania que no s’acosti sense localitat als espectacles perquè les activitats musicals estaran perimetrades. Però si estàs pendent del web de reserves podries aconseguir el teu seient. L’explicació és ben senzilla: d’una banda, poden haver-hi cancel·lacions de persones que finalment no poden assistir al concert i, de l’altra, ciutadans que perdin el seu seient per incompliment de les condicions.

Si alguna entrada queda lliure perquè la persona que la tenia reservada no ha accedit al recinte del Fòrum o l’Estadi Olímpic, un cop començat el segon concert, tornarà a estar disponible al web de reserves. Per tant, podràs reservar-la i immediatament després podràs gaudir de l’espectacle musical. Això sí, hauràs de tenir temps per acostar-t’hi!