Entrades Mercè 2021

Aquest any, a causa de les restriccions i mesures per la covid vigents a Catalunya, cal reservar les entrades de la Mercè 2021. Cal tenir entrada prèvia per a diversos concerts, espectacles i activitats a l’aire lliure que es faran durant la Festa Major de Barcelona, del 23 al 26 de setembre. El programa de les Festes de la Mercè inclou més de 500 activitats entre les funcions del Mercè Arts de Carrer, els concerts de música i les activitats de cultura popular.

L’accés a les activitats s’haurà de fer amb entrada prèvia i l’aforament serà limitat. Per això, s’ha activat un web, a partir del 14 de setembre, des del qual es poden fer les reserves esglaonadament. A continuació t’expliquem detalladament com reservar entrades per a la Mercè 2021! Estigues a punt i no te’n perdis cap!


Per a quina activitat vols reservar?


Concerts

Les entrades per als festivals BAM i Acció Cultura Viva estaran disponibles a partir del 14 de setembre. En canvi, les localitats per al Mercè Música ho estaran el 15 de setembre.

Podràs reservar-les a través del web de l’Ajuntament o de l’aplicació mòbil Mercè 2021 i rebràs la confirmació al teu correu electrònic. Els espectacles musicals només permetran adquirir dues entrades per persona. No cal portar-les impreses.

Mercè Arts de Carrer (MAC)

El Mercè Arts de Carrer (MAC) omplirà d’arts escèniques la nostra ciutat durant la Mercè 2021. Per gaudir d’aquestes activitats, també hauràs de fer una reserva al web de la Mercè o a l’app a partir del 16 de setembre.

Es podran adquirir tres entrades per persona i correu electrònic. En cas que també vulguis assistir a un dels concerts, només podràs fer dues reserves per dia. És a dir, una per a activitats de música (ja sigui Música Mercè, BAM o Acció Cultura Viva) i una altra per al Mercè Arts de Carrer o activitats de cultura popular.

El passeig de Gràcia es convertirà en l’escenari dels actes de cultura popular. Si vols aconseguir una entrada, podràs reservar-la a partir de dijous, 16 de setembre.

L’accés a les activitats s’organitzarà per trams horaris i espais i no per espectacles. Com en el cas del MAC, només podràs aconseguir tres accessos per persona i correu electrònic.

Només es pot fer la reserva telemàticament?

Aquelles persones que no tinguin accés a internet, podran reservar l’entrada telefònicament. L’Ajuntament ha habilitat el número 93 316 10 38, que estarà disponible de dilluns a divendres, de 10 a 15 h. Es demana a la ciutadania que deixi aquest servei per a persones sense recursos per connectar-se a la xarxa i eviti trucades innecessàries, que podrien col·lapsar la línia.

I si finalment no puc assistir-hi, puc cancel·lar la reserva?

Si has reservat una entrada i finalment no pots assistir a l’espectacle, es demana que la cancel·lis perquè la pugui utilitzar una altra persona. Podràs fer-ho a través del correu electrònic de confirmació o del web de la Mercè. A la fitxa de l’activitat hi trobaràs l’apartat Gestiona la teva reserva, des del qual podràs retornar la localitat.