previsió temps La Mercè 2021

El temps per la Mercè 2021 a Barcelona vindrà marcat per un embossament d’aire fred que pot complicar el temps d’alguns dels quatre dies de festa major barcelonina. Tindrem pluja durant les Festes de la Mercè 2021? Actualitzem la previsió meteorològica dia a dia i repassem què indiquen els mapes.

Temps més estable a partir de la Mercè

Un gran embossament d’aire fred s’ha despenjat aquesta setmana a la península i comportarà una situació que pot deixar aiguats en alguns punts de la façana mediterrània.

La bossa freda en altura podrà afectar Barcelona, sobretot aquest dijous a primera hora. Difícilment implicarà precipitacions el cap de setmana.

La temperatura vol recuperar-se i el temporal marítim disminuirà

No s’entreveuen tampoc grans calorades, però és probable que la temperatura recuperi alguns graus tant de dia com de nit respecte del que tenim a principis de setmana. El cap de setmana les màximes es mouran entre els 25 i 28 ºC a Barcelona.

La situació marítima tendirà a millorar a partir de la Mercè.

Tindrem pluja durant les Festes de la Mercè 2021?

I aquí el cavall de batalla en la previsió d’aquestes Festes de la Mercè: plourà o no? L’estadística diu que és molt factible que plogui en algun moment. Els mapes, a hores d’ara, sembla que descarten la pluja excepte aquest dijous (i, sobretot, durant el matí) i potser dissabte a la tarda, tot i que el risc s’entreveu més aviat baix.