btvnoticies beteve

El 7 de setembre del 2009, betevé va engegar un nou projecte, el web BTVNoticies.cat, que va agafar el relleu al Diaridebarcelona.cat, web que fins aleshores editava l’Ajuntament de Barcelona i elaborava un equip de redactors de l’antiga BTV.

Amb aquest canvi, fa 10 anys que va néixer la redacció integrada de betevé que va dur, per primera vegada, les notícies que fins aleshores només es podien veure a la televisió a la pantalla de l’ordinador, a través d’un equip d’Informatius de betevé.

En el BTVNoticies.cat hi treballaven un equip de set persones des de la mateixa redacció de la televisió pública de Barcelona. L’equip del digital adaptava les notícies per ser consumides on i quan els espectadors i lectors preferissin. Amb el pas dels anys, la imatge del portal informatiu va canviar l’estètica, en paral·lel a la imatge gràfica de betevé (aleshores BTV). Així vam explicar el naixement del web:

Des que va néixer s’hi ha pogut consultar la informació més local de Barcelona, per temàtica i per districtes, amb un mapa que ubica l’actualitat a tota la ciutat, així com la informació meteorològica.

El 2017, el BTVNoticies.cat es va unificar amb el que fins aleshores era BTV.cat per convertir-se en beteve.cat. Amb el canvi de nom va arribar també una gran transformació estètica. La idea era oferir a l’usuari una experiència molt més rica gràcies als continguts relacionats.

Hem volgut recuperar com vam néixer a internet. Per això, ens hem fixat en el pas dels anys del BTVNoticies.cat.