GameBCN, la incubadora d’estudis de videojocs situada al parc d’investigacions creatives del Canòdrom, ha posat en marxa la hackató en línia Fight Covid Jam, amb la intenció de desenvolupar videojocs per a mòbils que serveixin per conscienciar sobre les mesures que cal utilitzar per protegir-se del coronavirus.

Talent al servei de la lluita contra la pandèmia

Les inscripcions per participar en la Fight Covid Jam ja estan tancades i l’objectiu és que en quatre dies els equips participants tinguin enllestits els seus videojocs inspirats en les mesures oficials que s’estan donant per mirar de posar fre als contagis per la covid-19. A aquesta iniciativa hi dona suport l’Hospital de Bellvitge. Una hackató no deixa de ser una reunió —en línia a causa del confinament— que permet treballar de forma cooperativa a un equip multidisciplinari per tirar endavant un projecte, que aquí és una aplicació de videojoc per a mòbil.

2.000 € per al millor

La Fight Covid Jam ha començat aquest dijous i s’acabarà dilluns, quan es donarà a conèixer el veredicte del jurat. Els organitzadors volen aportar 2.000 €, que han de servir per a la finalització del desenvolupament del videojoc i la posterior publicació a les diferents botigues d’aplicacions. La resta de projectes també es podran descarregar gratuïtament a partir de les 20 h de dilluns al mateix web.