El migcampista de l’Espanyol Marc Roca ha assegurat en una entrevista als mitjans del club que té moltes ganes de tornar a la normalitat i que troba molt a faltar els companys i els partits. El jugador ha explicat com està vivint aquests dies de confinament arran de la crisi del coronavirus.

Marc Roca porta bé el confinament, però…

El jugador ha afirmat que s’està adaptant a la situació de confinament que està patint per la crisi de la covid 19. El vilafranquí considera que “en aquesta etapa que ens ha tocat viure cal buscar la part positiva”. Però, també, ha reconegut que “trobo a faltar el no poder entrenar cada dia i, sobretot, el contacte amb els companys i el competir els caps de setmana”.

Pel que fa a l’estat de forma, el migcampista blanc-i-blau assegura que gràcies a les pautes que els estan marcant els preparadors físics està bé, però “ens falta el poder tocar pilota i sentir l’olor de la gespa“.

Durant l’entrevista, Marc Roca també ha tingut un record per alguns dels companys que han estat contagiats pel coronavirus. Diu que ara “tot ha passat, però a l’inici estàvem molt preocupats perquè no sabíem a qui li podia tocar”.

El retorn a l’activitat

El jugador considera que ara que té més temps lliure és un bon moment per poder fer aquelles dies que la rutina d’abans no li permetia. Diu que “ara dedico més temps a la gestió emocional, a la nutrició i a llegir, que és una de les meves passions”.

Respecte a la tornada a la vida normal afirma que tot i no saber quan serà el que sí que té molt clar és que vol que sigui ben aviat.