Matalassos, muntanyes de paper i fins i tot bombones de butà. Aquest solar del carrer de Tarragona s'ha convertit en un gran abocador, segons els veïns, des que fa unes setmanes hi viuen més d'una vintena de persones que es dediquen a acumular els residus que recullen dels contenidors. Josep Ortiz AV Hostafrancs “Van posar una porta perquè no entrés la gent i als quinze dies d'haver-la posat la van rebentar i es van col·locar aquí. Aquesta gent dorm aquí, molt bé d'acord, però si no fessin porqueria i això estigués net. Sort que la calor encara no pica però d'aquí a poc vindrà la calor forta i aquí no es podrà estar.” L'associació de veïns ja ha fet arribar les queixes al districte perquè prengui mesures en aquest i un altre solar proper que també està ocupat. Però com que es tracta de dos espais privats, el marge l'actuació de l'Ajuntament és bastant limitat. Laura Pérez regidora Sants-Montjuïc “El que hem fet nosaltres és contactar amb les persones, fer fitxa i tenir totes les dades de qui està en aquest moment ocupant aquest solar.” Stand up. Jessica Moreno. La responsabilitat de mantenir net l'espai és de la constructora propietària dels terrenys. Per això, tant el districte com l'associació de veïns han contactat amb Núñez i Navarro per demanar-li que netegi el solar. Tot i això, de moment no ha fet cap intervenció.

Muntanyes de paper, matalassos, mobles i fins i tot bombones de butà. Aquesta és la imatge que veuen els veïns del carrer de Sant Nicolau des que el solar que tenen davant de casa està ocupat. Asseguren que hi viu més d’una vintena de persones que acumulen residus dels contenidors. El veïnat tem que si no es neteja, la situació empitjori quan comencin a pujar les temperatures.

L’Associació de Veïns ja fet arribar les queixes al districte però com que es tracta d’un solar privat, el marge d’actuació que té l’Ajuntament és limitat. “El que hem fet nosaltres és contactar amb les persones, fer fitxa i tenir totes les dades de qui està en aquest moment ocupant aquest solar”, ha explicat la regidora del districte, Laura Pérez. A més, ha assegurat que també s’ha “obert un expedient al privat per tal d’instar-lo a mantenir i tenir en condicions el solar”.

Tot i que tant el districte com l’Associació de Veïns s’han posat en contacte amb l’empresa propietària del solar, Núñez i Navarro, perquè netegi l’espai, asseguren que la constructora encara no ha fet cap actuació.