Centenars de persones s’han manifestat en defensa dels drets dels immigrants i els refugiats aquest dissabte. La concentració ha estat convocada per les persones que des de fa una setmana estan tancades a l’antiga Escola Massana.

El col·lectiu ha reclamat entre altres coses, sanitat per a tothom, que es deixi de penalitzar la venda ambulant i el tancament del CIE. També han denunciat el racisme laboral i institucional que, asseguren, suporten dia a dia.

Fa una setmana un centenar de persones es van tancar a l’antiga Escola Massana per reclamar a les administracions que prenguin mesures per aturar l’explotació laboral dels immigrants. L’espai és de titularitat municipal però l’Ajuntament no els ha desallotjat perquè dona suport a la reivindicació del col·lectiu i s’ha compromès a complir aquelles demandes en què tingui competències.

A banda d’entitats, també han rebut el suport de veïns barcelonins, que els han facilitat mantes i altres materials necessaris per passar els dies al recinte. Asseguren que no marxaran fins que no els garanteixin solucions.