Les obres al carrer d'Indíbil han obligat a desviar el trànsit pel de la Font Florida, una via molt estreta que no té capacitat per absorvir aquest volum de vehicles. Àlex Gaya veí “Normalment la gent respecta bastant, però hi ha qui va amb pressa, que va perdut i llavors la única idea que té és arribar ràpid i és perillós. Més que res perquè hi ha gent gran, gent com jo que va amb crosses i també molta canalleta. Llavors es fa perillós perquè la vorera si la veieu és molt estreta i no ens protegeix” El districte assegura que ja ha encarregat un informe de mobilitat a Guàrdia Urbana per intentar solucionar els problemes de trànsit que es produeixen en aquest carrer, però la policia local afirma que és molt difícil trobar alternatives. Laura Pérez regidora Sants-Montjuïc “Les alternatives que estàvem proposant no totes són viables perquè hi ha canvis de rassant, perquè és una zona complicada i per tant estem a l'espra que Guàrdia Urbana ens indiqui si es pot senyalitzar ja des de Gran Via que no passin camions. Però ja dic que és absolutament comprensible i són unes obres que estan afectant i que encara queden mesos, per tant esperem trobar una solució aviat.” Entre les solucions que planteja el veïnat hi ha instal·lar bandes a terra per limitar la velocitat dels vehicles o desviar el trànsit per la Gran Via.

Des que van començar les obres al carrer d’Indíbil, els veïns de la Font Florida han vist com el volum de vehicles es multiplica; tant que a vegades creuen que pot arribar a ser perillós. “Hi ha qui va amb pressa i no respecta els límits de velocitat. Hi ha gent gran, gent com jo, que va amb crosses o canalleta. És perillós perquè la vorera és molt estreta i no ens protegeix”, denuncia Àlex Gaya, veí de la zona.

El veïnat ja ha traslladat les seves queixes al districte de Sants-Montjuïc i ha proposat algunes mesures per millorar la seguretat, com ara desviar el trànsit per la Gran Via o instal·lar bandes a terra per limitar la velocitat dels vehicles.

El districte reconeix el problema actual al carrer de la Font Florida i assegura que ja ha demanat un informe de mobilitat a la Guàrdia Urbana. Tot i això, la policia local ja els ha dit que és difícil trobar una solució.