La Guàrdia Urbana ha desarticulat un presumpte punt de venda de droga situat en un pis del barri de la Barceloneta. S’ha descobert arran de diverses denúncies veïnals pel soroll que hi havia, especialment a la nit. Això ha permès obrir una investigació, que s’ha tancat amb un matrimoni detingut. En la inspecció s’han decomissat vuit paperines d’un gram de cocaïna i 280 euros en efectiu.

L’alerta la van donar els veïns, que feia dies que es queixaven del soroll a la nit a aquest pis de la Barceloneta.

Com a resultat dels seguiments realitzats durant dues setmanes, la policia va obrir una investigació, supervisada pel Jutjat d’Instrucció 7 de Barcelona. En l’escorcoll, fet l’1 de maig, s’ha detingut un matrimoni per un presumpte delicte contra la salut pública i s’han confiscat vuit paperines de cocaïna d’un gram preparades per distribuir i 280 euros en efectiu. 

Aquesta no es la primera intervenció similar que es fa al barri, on a l’abril es van desmantellar dos pisos a la Barceloneta, on presumptament es venia droga. Llavors es van detenir tres persones i es van confiscar més d’un quilo de cocaïna i altres substàncies estupefaents.