Els veïns comencen a impacientar-se pel mal estat dels parcs infantils de Ciutat Meridiana. Per això, van tornar a transmetre al govern municipal la necessitat de renovar alguns dels parcs infantils del barri, especialment el de Vallcivera i el de Costabona. Ho van fer durant l’audiència pública passada. El parc de Vallcivera nota el desgast del temps i el fet de ser un dels més concorreguts de la zona. Per la seva banda, el de Costabona roman buit des de fa anys, en espera que se substitueixin els gronxadors i jocs que es van retirar.

Un error tècnic retarda les obres

L’Ajuntament havia anunciat als veïns que les dues zones d’esbarjo es renovarien l’any passat, però finalment les obres no van començar per un error tècnic a l’hora de tramitar el concurs. Aquest problema no va afectar només Nou Barris, sinó tota la ciutat. Tot i això, ara l’Ajuntament s’ha compromès a començar la renovació dels parcs infantils abans de l’estiu.

En el cas del parc de Costabona, es tindran en compte criteris educatius a l’hora de triar els jocs que s’hi instal·laran. A l’espai ubicat al costat del Mercat de Ciutat Meridiana es dissenyaran jocs inclusius. D’aquesta manera, els infants amb mobilitat reduïda o algun tipus de discapacitat també podran utilitzar-los.