Tres mesos després d’haver tancat les portes per respondre a la crisi sanitària, el Poble Espanyol reobrirà el proper dijous 11 de juny amb música i activitats a l’aire lliure i la voluntat de donar resposta a les necessitats del públic local ara que s’està recuperant una relativa normalitat. El recinte obrirà els dijous a la tarda i al vespre, i divendres, dissabtes i diumenges durant tot el dia i oferirà activitats culturals per a tothom a un preu especial de 6 €, tant per a nens i nenes com per a adults. Es farà control d’aforament per franges horàries i es prendran les mesures higièniques recomanades per gaudir amb seguretat.

Poble Espanyol: música, aire lliure i activitats per a tothom

Els més de 40.000 m2 a l’aire lliure i el fet d’estar tancat al trànsit fan del Poble un espai únic a Barcelona on passejar tranquil·lament. Ara, a més, s’han ampliat les zones de terrassa dels bars i restaurants ubicats a l’interior del recinte i hi haurà un total de 19 terrasses que ocuparan uns 2.500 m2 per tal de garantir la seguretat dels assistents que vulguin gaudir d’un aperitiu, un dinar o un sopar amb família o amics (el recinte romandrà obert fins a la mitjanit).

A més, s’han programat una sèrie d’activitats que tenen com a eix vertebrador la cultura i l’entreteniment per a totes les edats: música en directe en diversos espais del recinte, vermuts musicals, espectacles familiars de circ, teatre o música, tallers d’artesania i jocs de pistes.

 

Nits de música i humor de petit format a l’aire lliure

Les nits de dijous i dissabte al Poble Espanyol tornen carregades de diversió i ritme. Els dijous a partir del 18 de juny i durant tot l’estiu, el rock més autèntic arribarà gràcies a Barrica Rock&Grill – Edició Limitada, el festival de rock i barbacoa que aquest any torna amb més dates i en un format més reduït del que era habitual. Les millors bandes tribut de grups de rock emblemàtics oferiran els seus directes més enèrgics. Les primeres dates confirmades són el 18 de juny, amb l’actuació d’Attitude for Destruction (tribut a Guns N’Roses) i el 25 de juny, amb el concert de The Wires (tribut a AC/DC).

Els dissabtes a la nit a partir del 20 de juny i també durant els mesos de juliol i agost estaran dedicats a l’humor. Un estiu més, tornen al Poble els monòlegs de RiuEstiu, Festival d’Humor d’Estiu de Barcelona. L’espectacle inaugural tindrà lloc el 20 de juny amb Gerard Borrell, Dani Pérez, Charlie Pee i Luis Pardo, i la segona sessió, el 27 de juny, anirà a càrrec d’Eva Cabezas, Tian Lara, Fernando Moraño i de nou Gerard Borrell. Les sessions de Barrica Rock&Grill – Edició Limitada i de RiuEstiu tindran un aforament màxim de 400 persones.

Informació pràctica

Horaris del recinte:

dijous, de 17 a 0 hores
divendres, de 12 a 0 hores
dissabtes i diumenges, de 10 a 0 hores

Horaris de les activitats:

dijous i divendres: de 18 a 22 hores
espectacle familiar: 18 hores
dissabtes i diumenges: de 10 a 23 hores
espectacle familiar: a les 12 hores i a les 18 hores

Preus generals:

entrada general (adults i nens de 4 a 12 anys): 6 €
entrada + espectacle familiar: 7 €
menors de 4 anys i socis del Poble Espanyol: entrada gratuïta

Barrica Rock&Grill – Edició Limitada

dates: dijous de juny, juliol i agost, a les 20.30 hores (a partir del 18 de juny)
preus: de 10 a 12 €
aforament limitat a 400 persones per concert

RiuEstiu – Festival d’Humor d’Estiu de Barcelona

dates: dissabtes de juny, juliol i agost, a les 20.30 hores (a partir del 20 de juny)
preus: de 15 a 17 €
aforament limitat a 400 persones per sessió