La gala benèfica Guanya’t el Cel amb el Pare Manel es farà, per primera vegada, en una edició per internet que tindrà dues sessions, l’11 i el 14 de juny a les 20 h. Com cada any, i ja en van 24, la gala es fa per recollir fons per a aquesta fundació, que treballa en projectes d’acció social i educatius amb infants, joves i famílies dels barris de Verdum i Roquetes. Aquest any els diners que es recaptin es destinaran als casals d’estiu. De moment, ja hi ha 200 famílies d’entorns molt vulnerables que hi participaran, justament en un any on la crisi del coronavirus els ha fet més necessaris que mai.

Tot i fer-se a través d’internet, a la gala hi haurà els col·laboradors habituals d’aquesta cita, com el presentador Manuel Fuentes, el cantautor Joan Manuel Serrat, i els artistes Carlos Latre o El Tricicle, entre d’altres. De fet, entre els impulsors d’aquesta iniciativa també hi havia l’humorista Pepe Rubianes i Carles Flavià, amics íntims del Pare Manel, el capellà que impulsa i dona nom a aquesta fundació sense afany de lucre.

A la pàgina web de la Fundació Pare Manel es poden fer les aportacions econòmiques per participar en la gala benèfica a partir de 10 €. També es poden fer al compte corrent ES77 2100 0907 0002 0005 9797.