El Primavera Sound 2021 se celebrarà del 2 al 6 de juny al Parc del Fòrum, però el festival ofereix cada any programació paral·lela, i en molts casos concerts gratuïts sota el títol de ‘Primavera a la Ciutat’. Els últims anys, la jornada d’obertura del Primavera Sound ha tingut lloc dimecres al Parc del Fòrum amb concerts gratis per a tota la ciutadania, i el 2021 no serà una excepció.

El 2016, el festival va encetar Primavera al Raval, una proposta amb concerts gratuïts al voltant del CCCB. Les activitats gratuïtes també s’han estès a altres barris amb iniciatives com Primavera als barris o Els aperitius del Primavera. Alguns dels concerts de Primavera a la ciutat se celebren a la sala Apolo i només són accessibles amb l’abonament del Primavera Sound .

A més, la trobada de la indústria musical Primavera Pro acostuma a oferir desenes de showcases al seu escenari gratuït del Pati de les Dones del CCCB, on hi actuen artistes emergents procedents de països de tot el món.

Jornada gratuïta del Primavera Sound

Dimecres, 2 d’abril de 2021. Parc del Fòrum

Ja tenim la programació per dies del Primavera Sound 2021 i, per tant, ja sabem quins seran els concerts que formaran la jornada d’obertura del festival que se celebra de forma gratuïta al Parc del Fòrum. Es tracta de les actuacions de The Jesus and Mary Chain, Metronomy, Squid i Hickeys.

The Jesus and Mary Chain

Metronomy

Squid

Hickeys