Aquesta diada de Sant Jordi, divendres 23 d’abril, betevé ha ofert un programa especial. L’equip de l”Àrtic’ ha obert el seu plató per establir connexions en directe amb els serveis informatius i la Brigitta Lamoure, que han estat repartits per la ciutat.

El programa, que ha tingut lloc entre les 12.15 i les 13.45 h, ha estat presentat per Anna Pérez Pagès i ha comptat amb la presència de Carmen Cortés Vidal, que ha estat l’encarregada de donar pas a les connexions en directe dels serveis informatius a llocs com la plaça Reial, la Rambla, el passeig de Gràcia, el Palau Robert o el passeig Lluís Companys. Per la seva banda, la Brigitta Lamoure ha connectat des de la Rambla del Poblenou i alguns interiors d’illa.

A banda de les connexions en directe, al plató hem comptat amb els reporters de l’Àrtic Josep París i Esther Castarnado, amb qui hem parlat de la iniciativa del #devorallibres o de les noves llibreries que han obert recentment a la ciutat, com la llibreria Finestres. També ens han acompanyat alguns col·laboradors habituals del programa, com el Manel Carrasco, amb qui hem repassat les millors adaptacions cinematogràfiques d’obres literàries de la història o la Núria Dias, que ha fet un repàs de totes les activitats que tenen lloc durant la tarda i el vespre de la diada de Sant Jordi a Barcelona.

El programa especial de Sant Jordi 2021 s’ha pogut seguir de 12.15 a 13.45 h a través de la TDT, les xarxes corporatives de betevé a Facebook i Twitter i pel canal de YouTube.