Primavera Relive

El Primavera Sound ha anunciat avui un centenar de noms per a l’edició del seu vintè aniversari que se celebrarà del 2 al 6 de juny de 2021 al Parc del Fòrum. Tame Impala, FKA twigs, Gorillaz, Jorja Smith, Jamie xx o Charli XCX, entre d’altres, se sumen a un cartell en construcció on renoven Tyler, The Creator, The Strokes, Pavement, Bad Bunny o Bikini Kill. Les entrades es posaran a la venda el 3 de juny, dia en què s’iniciarà l’operativa de canvis i devolucions per aquells qui tinguin entrades de 2020.

Cartell Primavera Sound 2021

Artistes del Primavera Sound 2021

El primer avançament del cartell del Primavera Sound Barcelona 2021 està protagonitzat per artistes que renoven la seva presència al festival, a més de noves incorporacions. Hi trobem des de l’estrella mundial de hip hop Tyler, The Creator a la promesa britànica Little Simz; d’uns The Strokes gaudint de la seva segona joventut a Fontaines D.C.,  representants d’una nova generació de guitarres incendiàries; de la gran estrella Bad Bunny a Bad Gyal, dels sempre presents Shellac al debut de Beck. Passant per la superbanda virtual Gorillaz, que s’estrenen al festival, Tame Impala, IDLES, FKA twigs, Jamie xx, l’estrella del R&B Jorja Smith o la revolucionària del pop Charli XCX.

Cartell eclèctic

El Primavera Sound, tal i com ens té acostumats, està preparant un cartell amb molta varietat d’estils i grans contrastos. Hi podem trobar des del grindcore de Napalm Death a les cançons de Maria del Mar Bonet; del postpunk de Shame a les melodies de Manel; de la llegenda Iggy Pop a la nova estrella Amaia.

Venda d’entrades del Primavera Sound 2021

Totes les entrades del Primavera Sound Barcelona 2020 son vàlides per a l’edició de 2021. A partir de dimecres 3 de junio a las 12 h es posaran a la venda els abonaments del Primavera Sound Barcelona 2021 al preu de 165 € (més despeses de gestió) a DICE. També es posaran a la venda els abonaments VIP al preu de 400 € (més despeses de gestió) i els abonaments fraccionats a Festicket.

Devolució d’entrades del Primavera Sound 2020

Dimecres 3 de juny també s’obrirà el procediment de canvi i devolució d’entrades i abonaments del Primavera Sound Barcelona 2020. Els compradors ja han rebut un correu electrònic amb totes les opcions disponibles. Aquells qui hagin comprat l’entrada físicament, poden escriure a info@primaverasound.com per rebre tota la informació corresponent.