El Phenomena se suma a les diverses iniciatives que estan sorgint per salvar el món de la cultura després de l’atac del coronavirus. En aquest cas, la sala de cinema ha llançat una campanya de 2×1 en el seu carnet de soci. Des del cinema transmeten que, ara que vindran temps difícils per a tothom, aquesta oferta és un “win-win”, ja que ells necessiten la implicació del públic més que mai, però amb aquesta oferta també ajuden l’espectador amb un preu més econòmic.

Condicions

Si algú es fa soci del Phenomena ara pagarà 60 euros, 10 euros més que el preu habitual de la targeta, però en rebrà dues, per a dues persones. A més, amplien la vigència del carnet de 12 a 15 mesos i aquest període començarà a comptar des que el cinema obri les portes.

Si ja n’eres soci, pots renovar la subscripció amb les condicions que hem explicat, i aquesta és l’única opció, no hi ha possibilitat de fer-se només un carnet. Les targetes antigues van caducar el 8 de maig i seran substituïdes per unes de noves que es podran recollir quan obri la sala. Pel que fa a la data d’obertura, encara no n’han dit res, però recordem que els cinemes només podran fer-ho en la fase 2 i amb un terç de l’aforament, que en el cas del Phenomena serien 150 butaques de les 450 que té.

 

Avantatges de ser soci

Ser soci del Club Phenomena té avantatges, com ara gaudir de fins a un 50 % de descompte en les entrades, sortejos exclusius o projeccions sorpresa i gratuïtes de pel·lícules. El Phenomena és un cinema situat al carrer de Sant Antoni Maria Claret, 168, on abans hi havia el cinema Nàpols. La idea va néixer l’any 2010 de la mà de Nacho Cerdà, un apassionat del cinema que volia recuperar l’esperit de les sales de cine d’abans. Al principi no comptava amb local propi, sinó que feia les projeccions al desaparegut cinema Urgell, i passava pel·lícules de culte com ‘Alien’, ‘Tiburón’, ‘Superman’, ‘Indiana Jones’, ‘E.T’. o ‘Gremlins’, sempre en versió original subtitulada, i sovint en format de marató. El seu director va aconseguir el que es proposava: unir una legió d’espectadors nostàlgics i convertir el fet d’anar al cinema en una experiència divertida i comunitària. Avui, a més de reestrenes i clàssics, també estrena pel·lícules contemporànies, i la sala compta amb una de les tecnologies més avançades.