sons nadal 2023 barcelona

Vols gaudir del Sons de Nadal a Barcelona 2023? Per les festes, la música vol arribar a tots els barris de Barcelona amb el Sons de Ciutat, que amb les festes es converteix en Sons de Nadal, que portarà tota una sèrie de concerts gratis amb artistes que faran arribar la seva música a tots els districtes de la ciutat. En aquesta pàgina et detallem les dates i el programa de concerts a Barcelona amb motiu del Sons de Nadal 2023.Sons de Nadal 2023 a Barcelona: dates

Del 9 de desembre fins al final de les festes


On es fa el Sons de Nadal?

Trobareu música en viu a les places i carrers dels deu districtes de Barcelona i també als mercats de la ciutat. Sons de Ciutat, en la seva versió de nadal, acull també una programació especial de concerts al Passeig de Gràcia, amb motiu del seu 200è aniversari.Què ofereix Sons de Nadal?

Músiques diverses com el jazz, l’indie, la clàssica, el folk, el pop, el funk, el soul, l’electrònica i, també aquest any, l’òpera i el lied, que ompliran la ciutat aquest Nadal amb més de 100 concerts de música de formacions locals que representen la riquesa artística de la nostra ciutat.

Consulta el concerts de Sons de Nadal 2023Què vols saber del Nadal 2023?