arribada reis mags barcelona 2024

Com serà l’arribada dels Reis Mags a Barcelona? Ja es comencen a conèixer alguns detalls de la cavalcada de Reis 2024, un dels moments més esperats de Nadal a la ciutat. Una de les novetats més destacades és que la platja i l’espigó del Gas prendran especial protagonisme enguany. L’Ajuntament de Barcelona ha convidat la ciutadania a saludar Ses Majestats des d’aquest punt quan arribin amb al pailebot Santa Eulàlia. Tot plegat en un any en què les platges de Barcelona es convertiran en l’epicentre de la celebració de la Copa Amèrica de Vela 2024.

El consistori ha detallat que a la zona de l’espigó del Gas hi haurà els patges reials que recolliran els desitjos dels nens i les nenes.

Arribada dels Reis Mags a Barcelona abans de la cavalcada

Pel que fa a la cavalcada, un any més els Reis d’Orient arribaran a bord del pailebot Santa Eulàlia. Al Portal de la Pau els rebrà l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, i els donarà les claus de la ciutat perquè puguin obrir totes les cases.

A partir de les 18 h arrencarà el seguici, que passarà pels mateixos carrers de l’any passat. Això vol dir que les carrosses tornaran a desfilar per l’avinguda del Paral·lel i la ronda de Sant Pau. De nou, evitarà la via Laietana per les obres.

Què vols saber del Nadal 2023?