La plaça de Catalunya s’omple d’activitats per Nadal. Aquest 2018 ens té reservada una sorpresa: aquestes festes es convertirà en una petita ciutat: la Ciutat dels Somriures. Aquesta zona estarà destinada a distreure els més petits durant les vacances de Nadal 2018 i tindrà diferents espais:

  • El Bulevard de la Memòria, a càrrec de la Companyia Minimons, consistirà en un conjunt de botigues que traslladaran els visitants a records de Nadals passats.
  • La Llibreria, que dinamitzarà l’actriu Marga Sòcias, serà una proposta perquè el públic familiar pugui gaudir de la lectura, però també de la música, a través de nadales i cançons populars. El Teatre, un espai on els titelles seran els protagonistes a través d’un espectacle de temàtica nadalenca. El protagonista serà en Matito i es podrà gaudir de música en directe.
  • La Botiga de Joguines, un indret on el so serà el protagonista i els més petits podran experimentar amb tot tipus d’instruments. A la Botiga d’Esports s’hi podran practicar diferents disciplines, des de futbol sala fins a bàsquet, anar en kart dins un circuit o cordes.

El Senyor Hivern

I atenció! Un gran titella de quatre metres serà el fil conductor de les festes de Nadal enguany a Barcelona. Es diu Senyor Hivern, ha arribat a Barcelona coincidint amb l’encesa de llums 2018 i després reapareix a la plaça de Catalunya el 21 de desembre, on s’estarà fins el 4 de gener, i en serà el convidat d’honor. En aquest escenari el Senyor Hivern representarà l’espectacle ‘La ciutat dels galets’. Tindrà, a més, un espai per descansar però en alguns moments del dia s’aixecarà i es mourà per la plaça per arribar a l’escenari i representar aquest muntatge. Us hi apunteu?

 

Fira de Consum Responsable

Ah! i recordeu que la Fira de Consum Responsable (a la mateixa plaça de Catalunya) torna coincidint amb la Ciutat dels Somriures per mostrar una manera diferent de consumir, més ètica i sostenible, a través de les seves parades i activitats diverses. Estarà oberta d’11 h a 20.30 h, excepte els dies de Nadal, Sant Esteve i Cap d’Any, que no obrirà.

Ritme al carrer

La plaça tindrà dos dies destinats als espectacles multidisciplinars a càrrec de l’artista Rudy Alvarado. Es faran exhibicions de dansa urbana, grafits participatius i mostres d’artistes plàstics, música experimental i concerts de joves promeses. El ritme al carrer es podrà veure els dies 30 i 31 de desembre d’entre les 11 i les 18 h.

Patges reials

Sense marxar de la plaça de Catalunya, apunteu-ho!!: el 2, 3 i 4 de gener podreu entregar les vostres cartes als patges i els carters reials, amb la presència dels patges Estel i Omar.