fires de Nadal

Coneixes totes les fires de Nadal 2018 que pots trobar a Barcelona?

Et fem una llista perquè consultis dates i horaris per visitar-les i comprar el que vulguis en un d’aquests tres grans mercats nadalencs ja tradicionals a la ciutat i tres més de barri: a la via Júlia, a la rambla de Badal i al passeig de Sant Joan.

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Més activitats del Nadal 2018 a Barcelona” style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/cultura/nadal-2018-barcelona-activitats/|||” css=”.vc_custom_1542209372527{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-vermella”][/vc_column][/vc_row]

Fira de Santa Llúcia 2018

Del 30 de novembre al 23 de desembre, d’11 a 20.30 h els dies laborables, i de 10 a 21.30 h els festius i vigílies. A la Catedral.

La Fira de Santa Llúcia és la fira de Nadal més antiga de Catalunya i s’ha convertit en un símbol nadalenc a Barcelona. Gairebé 300 parades permeten que aquest mercat nadalenc ofereixi tota mena de productes nadalencs tradicionals. Què hi pots trobar? Pessebres, figures, arbres, molsa i herbes, artesania i algunes joguines, sobretot musicals. Aquest 2018 la Fira de Nadal de Santa Llúcia de Barcelona presenta un pessebre de més de 35 metres quadrats al Museu Marès.

Recordeu que com a activitats paral·leles hi ha el tió gegant de la Fira de Santa Llúcia i la cercavila de la tradicional Carassa de Nadal de Barcelona.

Fira de Nadal de la Sagrada Família 2018

Del 24 de novembre al 23 de desembre, de 10 a 21 h els dies laborables i festius, i de 10 a 22 h els dissabtes i vigílies de festius. A la Sagrada Família.

Torna la Fira de la Sagrada Família pel Nadal 2018. El mercat nadalenc arriba un any més als peus de la Sagrada Família. Aquí hi ha gairebé 100 parades, que s’instal·len a la plaça per donar la benvinguda al Nadal 2018. Què hi pots trobar? Parades d’avets de Nadal, guarniments de festes, pessebres i figures, artesania i productes típics com són els torrons i la fruita seca. És la Fira de Nadal de la Sagrada Família i se celebra des del 1962.

Fira de Reis 2018

Del 20 de desembre al 6 de gener, d’11 a 22 h, i el 5 de gener fins a les 3 h. A la Gran Via, entre Calàbria i Muntaner.

La Fira de Reis se celebra des de l’any 1877, i per aquest Nadal 2018 torna a haver-hi unes 300 parades instal·lades entre els carrers de Muntaner i Calàbria, distribuïdes per sectors i en dues fileres. És una gran exposició de productes de bijuteria, decoració, roba i ceràmica, i també s’hi venen llaminadures, joguines i tota mena d’objectes de regal. I la nit de Reis allarga l’horari fins ben entrada la matinada!

Fira de Nadal i Reis de la via Júlia 2018

Del 4 de desembre al 5 de gener, de 10 a 21 h, a la marquesina de la via Júlia, entre els carrers de Batllori i Mas Duran.

La Fira de Nadal de la via Júlia, a Nou Barris, s’ha instal·lat un any més sota la marquesina que hi ha entre els carrers de Batllori i Mas Duran. Les paradetes barregen figures de pessebre, avets i ponsèties amb una àmplia oferta de regals, roba i productes artesanals. També s’hi programen activitats de dinamització com ara un Caga tió el 15 de desembre, la visita del Pare Noel i d’un emissari dels Reis d’Orient.

Fira de Nadal i Reis a la rambla de Badal

Del 20 al 23 de desembre i del 2 al 5 de gener, de 10 a 20 h, a la rambla de Badal entre els carrers de Càceres i Canalejas.

L’Associació Sants Establiments Units organitza aquesta fira doble, una per Nadal i una per Reis. Es tracta d’un mercat de comerç de proximitat dedicat a les festes nadalenques. També compta amb parades d’artesans i un escenari on s’hi poden veure espectacles de petit format.

Fira de Nadal a la rambla de Badal

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Tots els mercats de Nadal 2018 a Barcelona: petits creadors, disseny i segona mà” style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/economia/mercats-de-nadal-barcelona-2018/|||” css=”.vc_custom_1542209372527{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-vermella”][/vc_column][/vc_row]

Mercat de Nadal al Poble Espanyol

Del 6 al 9 de desembre i del 21 al 29 de desembre, de 10 a 20 h, al Poble Espanyol.La Plaça Major del Poble Espanyol es converteix en un mercat de Nadal on comprar tota mena d’elements decoratius per guarnir casa vostra així com productes de gastronomia nadalenca i artesania. Les activitats de Nadal dins el recinte es completen amb un jardí de tions, una casa del Pare Noel, espectacles i tallers infantils.mercat de Nadal al Poble Espanyol

Fira de Reis al passeig de Sant Joan

Del 28 de desembre al 5 de gener, de 10.30 a 21 h, al passeig de Sant Joan entre la travessera de Gràcia i el carrer de Sant Antoni Maria Claret.

L’Associació d’Artesans de Gràcia organitza, per tercer any, aquesta fira al passeig de Sant Joan on trobareu productes d’elaboració pròpia i de proximitat com joies, bufandes, joguines, ceràmica o cerveses artesanes. També hi ha una caseta de contes amb activitats infantils.