postals de nadal

Heu pensat a fer postals de Nadal per desitjar un Bon Nadal 2023 a amics, familiars o companys de feina? Us agrada felicitar les festes i us entreteniu fent manualitats? Aquí us expliquem com fer una postal de Nadal a través de diversos vídeos publicats a la xarxa d’aquells que ja han posat a prova la seva creativitat més nadalenca. Propostes senzilles i d’altres de més elaborades per sorprendre tothom!

Postals de Nadal originals: un arbre, un ninot de neu i boles decoratives

Com fer postals de Nadal per a nens de forma fàcil? Creeu un arbre de Nadal de paper o utilitzeu pega i purpurina, un ninot de neu amb cotó o unes boles decoratives amb cartró i cintes de color.


Tres arbres de Nadal diferents i un Pare Noel

En el tutorial següent us ensenyaran a fer tres tipus diferents d’arbres de Nadal per incrustar a les vostres postals. Des de la proposta més senzilla retallant trossets de paper passant pels origamis fins a fer un Pare Noel. Us hi poseu?Una proposta fàcil de postal amb arbre de Nadal

Si voleu una proposta fàcil i senzilla de postal de Nadal, aquí la teniu! Un arbre que, enganxat sobre una cartolina convertida en postal, s’obre per mostrar una felicitació!