Ha obert portes els Llums de Sant Pau 2023, la tercera edició de l’esdeveniment nadalenc del Recinte Modernista, que arriba carregat de novetats. La més destacada, una pista de gel amb llums nadalencs que s’ha ubicat al soterrani de l’edifici del Convent. Per poder-hi patinar s’ha de pagar l’entrada general, d’uns 15 €, i 5 € addicionals que donen dret a 20 minuts d’ús de la pista. La tarifa inclou el lloguer de patins, tot i que serà obligatori portar guants propis per raons de seguretat. Els primers visitants ja l’han pogut estrenar sense grans aglomeracions. El fet que s’hagi de pagar a banda ha fet que no hi hagués gaires patinadors el primer dia de funcionament.

Un arbre de 16 metres, amb més de 50.000 punts de llum, i un mercat gastronòmic són les altres dues novetats de l’edició d’enguany. També s’hi podran veure un tió gegant i un tren màgic de 20 metres, i es podrà gaudir d’un videomapatge al llarg del recorregut.

20 instal·lacions lumíniques noves

El Recinte Modernista de Sant Pau disposa en aquesta edició de més de 20 d’instal·lacions lumíniques, amb per exemple llum dinàmica o llum càlida, dissenyats “per sorprendre els visitants sense deixar de banda en tot moment l’esperit nadalenc”.

Segons expliquen els organitzadors, “tots els aspectes de Nadal hi són presents d’una manera o una altra, des de l’amor i la generositat a ‘Un Nadal ple d’amor’, fins a la il·lusió dels regals a ‘Regals de Nadal’. També es ret homenatge a les tradicions catalanes amb ‘El tió’ i s’evoca l’essència de Nadal a ‘El núvol dels desitjos’, en què els desitjos es converteixen en estrelles resplendents”.

400.000 visitants en les dues primeres edicions

Nicolás Renna, director general de Proactiv, i Christian Diekmann, de DEAG, organitzadors de l’espectacle, destaquen que en només dos anys “aquest esdeveniment s’ha convertit en una de les tradicions nadalenques més destacades de Barcelona“. En les dues primeres edicions, Els Llums de Sant Pau va rebre 400.000 visitants.

L’espectacle es podrà veure del 21 de novembre al 14 de gener, entre les 18 i les 21.30 h, quan començarà l’última sessió. El recinte tancarà a les 23 h. D’altra banda, romandrà tancat els dies 24 i 31 de desembre del 2023 i el 5 de gener del 2024.

Què vols saber del Nadal 2023?